En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L’ Auditori de Barcelona acull aquest dijous el concert 'FOLK LAIETÀ, Lo poder del cant', dins el Tradicionàrius

L'Auditori de Barcelona acull aquest dijous 5 de març, a les 21.00 h., el concert FOLK LAIETÀ, Lo poder del cant. El gran músic Eduard Iniesta…

4 març 2015

Redacció

Comparteix
L'Auditori de Barcelona acull aquest dijous 5 de març, a les 21.00 h., el concert FOLK LAIETÀ, Lo poder del cant. El gran músic Eduard Iniesta celebra els 35 anys del disc 'Lo poder del cant' de l’Harmònica Brava amb una revisió de l’obra editada envoltat d’una potent banda amb músics de l’escena folk més jove. Eduard Iniesta ha explicat aquest dimecres a Ràdio Estel que el disc “Lo poder del cant” (1980),  que va ser “a l’estiu de l’any 1979 quan un grup de músics excepcionals es van tancar als Estudis Gema 2 de Barcelona per enregistrar un disc insòlit i d’una celebrada sensibilitat”
Segons Iniesta, aquell treball va suposar una experiència transgressora per a la música catalana en el context històric d’aquell moment. A més, el disc desprèn una sensibilitat modernitzadora en fusionar diferents estils (folk, ona laietana, música antiga...) per donar lloc a una música innovadora, fruit del desig de l’experimentació i de la innovació. 
El concert d’aquest dijous comptarà amb la presència d’alguns dels músics que van formar part del projecte, com ara Joan Albert Amargós, Xavier Batllés, Carles Benavent, Saki Guillem, Marcel Casellas i Pep Cabré. El concert s’emmarca dins del festival de Folk Internacional Tradicionàrius, que té lloc fins al 27 de març a la capital catalana. 
Podeu escoltar aquí l’entrevista (des del minut 24’00’’).

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció