En directe

Cocodril Club

AUDIOS

La Calòrica: "El que ens fa créixer és posar-nos pals a les rodes"

La companyia actua al Teatre Lliure de Gràcia fins al 22 d'octubre amb 'Le congrès ne marche pas', una sàtira esbojarrada del Congrés de Viena de 1814

26 setembre 2023

Redacció

Comparteix

La companyia La Calòrica actua al Teatre Lliure de Gràcia amb 'Le congrès ne marche pas', una sàtira esbojarrada del Congrés de Viena de 1814. Un esdeveniment que anava a durar quatre dies i dura finalment nou mesos amb els seus avenços (o no) polítics i els seus sopars, les festes i els moments probablement esbojarrats que se'n deriven.

D'esquerra a dreta, Bibiana Puigdefàbregas, escenògrafa, Israel Solar, director de teatre, Joan, presentador de 'La Caravana' i Xavi Francés, actor de l'obra 'Le Congrès ne marche pas' de la companyia La Calòrica.
D'esquerra a dreta, Bibiana Puigdefàbregas, escenògrafa, Israel Solà, director de teatre, Joan, presentador de 'La Caravana' i Xavi Francés, actor de l'obra 'Le Congrès ne marche pas' de la companyia La Calòrica.

Joan Trias entrevista per a 'La Caravana' de Ràdio Estel al director, Israel Solà, l'escenògrafa, Bibiana Puigdefàbregas i un dels actors, Xavi Francés. Tots tres coincideixen en el fil conductor del treball de la companyia: la crítica social. Però no només això: "El que ens fa créixer és posar-nos pals a les rodes". "Si treballem sobre la facilitat no traiem la brillantor", assegura Solà, qui creu que per a aquesta superproducció s'han passat. "Ens hem fotut molts pals a les rodes".

Però tot surt quan la companyia compta amb dramaturgs de la talla de Joan Yago i amb actrius com a Roser Batalla, 10 anys més gran que els integrants habituals de la companyia. "El teatre -asseguren- és una feina intergeneracional".

Entrevista a la companyia La Calòrica

0:00 / 0:00

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció