En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

"La caminada és la culminació d'una il·lusió". La Magic Line de Sant Joan de Déu es celebra el 5 de març a Barcelona

Torna la Magic Line, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.  La 4a edició tindrà lloc…

11 novembre 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna la Magic Line, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. 

La 4a edició tindrà lloc el dia 5 de març a Barcelona i el 14 de maig, per primera vegada, a Mallorca, i té l’engrescador lema Quilòmetres d'il·lusions. I és que l'esdeveniment central d’aquesta mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables és una caminada per equips pels turons de Barcelona.

Es pot mesurar la il·lusió? És el que hem preguntat aquest matí de divendres a Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu: “Per canviar la nostra realitat volem fer-ho des de la il·lusió. Anem a mesurar la il·lusió posant allò que la gent farà. Per tant, hi ha un comptador, no molt científic, però sí molt vital, del què la gent pot fer. Si fas moltes coses, que poden ser amb els teus amics, amb el teu grup, amb la teva xarxa,  el teu comptador pujarà”.
Tothom pot marcar-se un repte solidari i fer activitats de captació de fons. El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, insisteix que la caminada és només una de les accions de la Magic Line: “La caminada és un dels esdeveniments. Nosaltres parlem d’una mobilització. I la mobilització ja ha començat. Avui ja tenim més de 2000 persones apuntades que han decidit que aquell dia caminaran. Però aquell dia és la culminació d’una il·lusió. La il·lusió no apareix un dia, la il·lusió te la treballes, la vius, i per tant incentivem que des de que s’apunten fins el dia de la caminada facin coses. La Magic Line té dues dimensions, la part esportiva-saludable, i l’altra és la solidària, com generes aquests recursos, aquestes complicitats a favor dels altres, i només ho faràs amb il·lusió, des d’ara fins el març”
Enguany s’inclou un nou recorregut de 15 km, des de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, coincidint amb la celebració dels 150 anys de la restauració de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Espanya. 
La caminada s’acabarà el dia 5 de març a la plaça de la Catedral de Barcelona, per la gent que hagi caminat i per les què no, amb una gran festa amb cantants compartint escenari amb gent vulnerable, i moltes sorpreses. Us podeu inscriure a la caminada, compartir les vostres iniciatives solidàries o participar en les ja existents a magiclinesjd.org. El 100% dels fons recaptats per la Magic Line van a les obres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
Escolta l’entrevista (minut 34)

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció