En directe

La Caravana

FÓRMULA ESTEL

"La caminada és la culminació d'una il·lusió". La Magic Line de Sant Joan de Déu es celebra el 5 de març a Barcelona

Torna la Magic Line, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.  La 4a edició tindrà lloc…

11 novembre 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Torna la Magic Line, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. 

La 4a edició tindrà lloc el dia 5 de març a Barcelona i el 14 de maig, per primera vegada, a Mallorca, i té l’engrescador lema Quilòmetres d'il·lusions. I és que l'esdeveniment central d’aquesta mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables és una caminada per equips pels turons de Barcelona.

Es pot mesurar la il·lusió? És el que hem preguntat aquest matí de divendres a Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu: “Per canviar la nostra realitat volem fer-ho des de la il·lusió. Anem a mesurar la il·lusió posant allò que la gent farà. Per tant, hi ha un comptador, no molt científic, però sí molt vital, del què la gent pot fer. Si fas moltes coses, que poden ser amb els teus amics, amb el teu grup, amb la teva xarxa,  el teu comptador pujarà”.
Tothom pot marcar-se un repte solidari i fer activitats de captació de fons. El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, insisteix que la caminada és només una de les accions de la Magic Line: “La caminada és un dels esdeveniments. Nosaltres parlem d’una mobilització. I la mobilització ja ha començat. Avui ja tenim més de 2000 persones apuntades que han decidit que aquell dia caminaran. Però aquell dia és la culminació d’una il·lusió. La il·lusió no apareix un dia, la il·lusió te la treballes, la vius, i per tant incentivem que des de que s’apunten fins el dia de la caminada facin coses. La Magic Line té dues dimensions, la part esportiva-saludable, i l’altra és la solidària, com generes aquests recursos, aquestes complicitats a favor dels altres, i només ho faràs amb il·lusió, des d’ara fins el març”
Enguany s’inclou un nou recorregut de 15 km, des de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, coincidint amb la celebració dels 150 anys de la restauració de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Espanya. 
La caminada s’acabarà el dia 5 de març a la plaça de la Catedral de Barcelona, per la gent que hagi caminat i per les què no, amb una gran festa amb cantants compartint escenari amb gent vulnerable, i moltes sorpreses. Us podeu inscriure a la caminada, compartir les vostres iniciatives solidàries o participar en les ja existents a magiclinesjd.org. El 100% dels fons recaptats per la Magic Line van a les obres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
Escolta l’entrevista (minut 34)

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció