En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

La carxofa, una planta de la qual s’aprofita tot

Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un…

5 febrer 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un producte de temporada, molt mediterrani i molt aprofitable: "Amb les llavors es fa oli i, de les fulles grosses, s’obté l’acerina de la qual es fan molts productes farmacèutics per la salut del fetge. Té, de fet, molts efectes en la salut: augmenta la secreció de bilis, ens ajuda a baixar els triglicèrids i el colesterol, i és rica en fibra".
Com es mengen? De moltes maneres: crues, cuites, fregides, al forn, guisades, a la brasa... Podem fer una amanida, un carpaccio, una truita, acompanyar-les amb arròs. Faràs bé introduint en la teva dieta la carxofa.
Escolta aquí (minut 31'00") l’espai Nutrició i Salut.

Més actualitat

ENTREVISTES

N'Gai N'Gai: "Si toquem és perquè algú en rebi un impacte positiu"

N'Gai N'Gai

Parlem amb Jordi Bastard i Paco Garcia de N’Gai N’Gai sobre el seu comiat, la gira dels grans èxits i la seva trajectòria

12 setembre 2025

Redacció

ACCIÓ SOCIAL

ENTREVISTES

Bea Fernández (Arrels): "Les persones sense llar s'han d'atendre a les ciutats on viuen"

Bea Fernández

La directora d'Arrels Fundació reprova els discursos d'odi amb què s'estan trobant

12 setembre 2025

Redacció

ESPORTS

SOCIETAT

Les protestes propalestines marquen La Vuelta ciclista a Espanya

Protestes a La Vuelta

Roger Castillo, membre del pòdcast 'L'etapa reina' de Ràdio Molins comprèn les manifestacions propalestines a la Vuelta

12 setembre 2025

Redacció