En directe

Matines

RÀDIO ESTEL

La carxofa, una planta de la qual s’aprofita tot

Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un…

5 febrer 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un producte de temporada, molt mediterrani i molt aprofitable: "Amb les llavors es fa oli i, de les fulles grosses, s’obté l’acerina de la qual es fan molts productes farmacèutics per la salut del fetge. Té, de fet, molts efectes en la salut: augmenta la secreció de bilis, ens ajuda a baixar els triglicèrids i el colesterol, i és rica en fibra".
Com es mengen? De moltes maneres: crues, cuites, fregides, al forn, guisades, a la brasa... Podem fer una amanida, un carpaccio, una truita, acompanyar-les amb arròs. Faràs bé introduint en la teva dieta la carxofa.
Escolta aquí (minut 31'00") l’espai Nutrició i Salut.

Més actualitat

Sense categoria

Tinet Rubira: "L'important d'un concursant és que et cridi l'atenció"

Operación Triunfo

Conversem amb Tinet Rubira, director de Gestmusic

6 maig 2025

ACTUALITAT

Agnès Busquets i Gemma Deusedas: "La comèdia és molt seriosa"

Agnès Busquets i Gemma Deusedas: "La comèdia és molt seriosa"

Parlem amb les actrius Agnès Busquets i Gemma Deusedas sobre 'Cancun', la darrera obra de Jordi Galceran

6 maig 2025

Redacció

RELIGIÓ

VATICÀ

La programació especial de Ràdio Estel pel conclave que ha d'escollir el nou papa

Vaticà

Ràdio Estel ofereix una programació especial el dimecres i estarà atenta a les fumates

6 maig 2025

Redacció