En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

La carxofa, una planta de la qual s’aprofita tot

Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un…

5 febrer 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dijous, a l’espai de Nutrició i Salut, l'experta en aquest tema Maria Josep Roselló ha repassat les propietats i els usos de la carxofa, un producte de temporada, molt mediterrani i molt aprofitable: "Amb les llavors es fa oli i, de les fulles grosses, s’obté l’acerina de la qual es fan molts productes farmacèutics per la salut del fetge. Té, de fet, molts efectes en la salut: augmenta la secreció de bilis, ens ajuda a baixar els triglicèrids i el colesterol, i és rica en fibra".
Com es mengen? De moltes maneres: crues, cuites, fregides, al forn, guisades, a la brasa... Podem fer una amanida, un carpaccio, una truita, acompanyar-les amb arròs. Faràs bé introduint en la teva dieta la carxofa.
Escolta aquí (minut 31'00") l’espai Nutrició i Salut.

Més actualitat

CULTURA

TELEVISIÓ

Mercè Comes: "TV3 tenia els seus dubtes amb les 'Teresines'"

L'actriu catalana ha tornat als escenaris amb 'Moltes Mercès', que es podrà veure a la Sala Versus Glòries fins al 20 d'octubre

14 octubre 2024

Redacció

POLÍTICA

Foc Nou assegura que si guanyen, expulsaran els responsables dels cartells contra els Maragall 

foc nou Helena Solà

En una entrevista a Ràdio Estel, la candidata Helena Solà diu que si arriba a la presidència d’ERC també podrien “emprendre altres accions”

14 octubre 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Albert d’ERC: “Junts no té una ideologia clara” 

finançament singular

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya dubta si Junts “mira en clau de partit o de país”

11 octubre 2024

Redacció