En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

La catedral de Barcelona adapta els serveis als visitants per garantir la prevenció davant la Covid-19

La catedral de Barcelona ha reiniciat la seva activitatmillorant, adaptant i fent més accessibles els seus serveis telemàtics pelsvisitants i, també, inaugurant visites guiades en…

26 agost 2020

Església Barcelona

Comparteix

La catedral de Barcelona ha reiniciat la seva activitatmillorant, adaptant i fent més accessibles els seus serveis telemàtics pelsvisitants i, també, inaugurant visites guiades en català, castellà i anglès.Tot plegat per donar un millor servei a tots els visitants amb totes lesgaranties sanitàries i de prevenció davant la Covid-19.

D'una banda s'ha creat una app gratuïta amb la guiamultimèdia que fins al mes de març s’havia ofert amb un dispositiu de lloguer(ara fora d'ús). Cada visitant se la pot descarregar al mòbil (amb adaptacióper a persones amb audició reduïda) i gaudir de l’explicació audiovisual de 30espais i peces que configuren la història social i artística de la societatbarcelonina dels darrers 1.000 anys. Les persones que accedeixin a la catedraltambé podran gaudir d'una renovada app que, des de les terrasses deltemple, permet identificar amb una visió de 360 graus 30 dels edificis i espaismés emblemàtics de la ciutat. 

D'altra banda, tenint en compte la gran demanda, s’haniniciat de manera regular visites guiades en català, castellà i anglès enhorari de visita diürn cada dissabte. També s’han restablert les visitesnocturnes que permeten accedir als espais que habitualment no són visitables ique permeten la contemplació crepuscular de la ciutat. 

El preu de l'entrada general per als turistes és de 9 euros,i inclou la visita al Cor gòtic, la Sala Capitular, l'accés a les terrasses ila guia multimèdia. Els barcelonins tenen l'accés gratuït i podenadquirir els serveis d’accés a les terrasses, com fins ara, per 3 euros, i laguia multimèdia per 2 euros. Tots els productes es poden adquiriranticipadament a tickets.catedralbcn.org.L'accés de visita és de dilluns a dissabte, de 10.30 a 17.30 (darrer accés ales 17 h) excepte festius religiosos.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció