En directe

La Missa de cada dia

ACCIÓ SOCIAL

La Comunitat de Sant’Egidio recorda les víctimes de l’atemptat de la Rambla amb una ofrena floral

Eldia abans que es complís l’aniversari de l’atemptat del 17 d’agost a la Ramblade Barcelona, la Comunitat de Sant’Egidio va voler recordar totes les víctimesamb…

17 agost 2018

Redacció

Comparteix

Eldia abans que es complís l’aniversari de l’atemptat del 17 d’agost a la Ramblade Barcelona, la Comunitat de Sant’Egidio va voler recordar totes les víctimesamb una ofrena floral i una pregària per la pau. D’aquesta manera, més de 400persones es van reunir davant del Mosaic Miró per recordar una per una les 14víctimes i guardar un minut de silenci en la seva memòria.

Posteriorment,la comitiva, dirigida pel responsable de la comunitat a Barcelona, JaumeCastro, va anar a la basílica dels màrtirs Sant Just i Pastor per fer una Pregàriaper la Pau dedicada també al record de les víctimes. Durant la pregària es van anomenartots els països i territoris del món que malauradament es troben enmig d’unconflicte bèl·lic, i es va demanar la pau per tots ells.

Calrecordar també que, arran dels atemptats, la Comunitat de Sant’Egidio vaorganitzar la VII Trobada Internacional de Joves per la Pau, que va reunir 500joves de països diferents per mostrar el seu rebuig a la violència i lasolidaritat amb les víctimes.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció