En directe

Trotamundos

ACCIÓ SOCIAL

La Comunitat de Sant’Egidio recorda les víctimes de l’atemptat de la Rambla amb una ofrena floral

Eldia abans que es complís l’aniversari de l’atemptat del 17 d’agost a la Ramblade Barcelona, la Comunitat de Sant’Egidio va voler recordar totes les víctimesamb…

17 agost 2018

Redacció

Comparteix

Eldia abans que es complís l’aniversari de l’atemptat del 17 d’agost a la Ramblade Barcelona, la Comunitat de Sant’Egidio va voler recordar totes les víctimesamb una ofrena floral i una pregària per la pau. D’aquesta manera, més de 400persones es van reunir davant del Mosaic Miró per recordar una per una les 14víctimes i guardar un minut de silenci en la seva memòria.

Posteriorment,la comitiva, dirigida pel responsable de la comunitat a Barcelona, JaumeCastro, va anar a la basílica dels màrtirs Sant Just i Pastor per fer una Pregàriaper la Pau dedicada també al record de les víctimes. Durant la pregària es van anomenartots els països i territoris del món que malauradament es troben enmig d’unconflicte bèl·lic, i es va demanar la pau per tots ells.

Calrecordar també que, arran dels atemptats, la Comunitat de Sant’Egidio vaorganitzar la VII Trobada Internacional de Joves per la Pau, que va reunir 500joves de països diferents per mostrar el seu rebuig a la violència i lasolidaritat amb les víctimes.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció