En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

"La confusió esdevé perquè l'article 155 no s'ha activat mai"

INFORMACIÓ, ACTUALITAT i BONA MUSICA, t’esperen de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí a RàdioEstel. "L'aplicació 155 és un fracàs polític absolut,…

20 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
INFORMACIÓ, ACTUALITAT i BONA MUSICA, t’esperen de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí a RàdioEstel.
"L'aplicació 155 és un fracàs polític absolut, amb totes les de la llei, mai millor dit. Des de fa anys les reivindicacions catalanes no han rebut cap resposta política, només jurídica". És el què ha respost l’analista polític, Marc Pérez, que ha explicat que “el moment és altament preocupant, i la confusió esdevé perquè l'article 155 no s'ha activat mai".
També ha apropat el Comentari de l’Actualitat el secretari general de la URL, Lluis Serra: "El desencontre entre Catalunya-Espanya està arribant a límits insospitats: la sentència ja està escrita, només queda la música", ha començat dient Serra.
Els divendres, el periodista de RàdioEstel Ignasi Miranda i Àngel Miret, advocat i Coordinador de l’Acollida als Refugiats de la Generalitat, fan un repàs de les notícies socials de tot el planeta a Un món sense fronteres. Aquest divendres han repassat el dia europeu contra el tràfic d’éssers humans i les religions a la Xina, entre d’altres temes. 
Recupera la 1a hora

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024