En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"La confusió esdevé perquè l'article 155 no s'ha activat mai"

INFORMACIÓ, ACTUALITAT i BONA MUSICA, t’esperen de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí a RàdioEstel. "L'aplicació 155 és un fracàs polític absolut,…

20 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
INFORMACIÓ, ACTUALITAT i BONA MUSICA, t’esperen de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí a RàdioEstel.
"L'aplicació 155 és un fracàs polític absolut, amb totes les de la llei, mai millor dit. Des de fa anys les reivindicacions catalanes no han rebut cap resposta política, només jurídica". És el què ha respost l’analista polític, Marc Pérez, que ha explicat que “el moment és altament preocupant, i la confusió esdevé perquè l'article 155 no s'ha activat mai".
També ha apropat el Comentari de l’Actualitat el secretari general de la URL, Lluis Serra: "El desencontre entre Catalunya-Espanya està arribant a límits insospitats: la sentència ja està escrita, només queda la música", ha començat dient Serra.
Els divendres, el periodista de RàdioEstel Ignasi Miranda i Àngel Miret, advocat i Coordinador de l’Acollida als Refugiats de la Generalitat, fan un repàs de les notícies socials de tot el planeta a Un món sense fronteres. Aquest divendres han repassat el dia europeu contra el tràfic d’éssers humans i les religions a la Xina, entre d’altres temes. 
Recupera la 1a hora

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció