En directe

El rosari

SOCIETAT

"La corrupció posa a prova la justícia, però també tota la societat"

Lluís Batlló, advocat penalista, Lluís Sols, col·laborador de Cristianisme i Justícia, i Xavier Puigdollers, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba, han analitzat aquest…

15 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Lluís Batlló, advocat penalista, Lluís Sols, col·laborador de Cristianisme i Justícia, i Xavier Puigdollers, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba, han analitzat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, la situació de la justícia a Espanya. Puigdollers ha destacat que "la corrupció posa a prova a la Justícia, però sobretot tota la societat, perquè tots ens sotmetem a la justícia, que és lenta i influenciable". Batlló ha comentat que, "en el cas del procés de Catalunya, la justícia ha anat ràpida amb les mesures cautelars, que es poden criticar o elogiar, però no té res a veure amb una condemna com la d'Iñaki Urdangarín en el cas Noos, que no ha comportat encara ingrés a presó". Referint-se a la corrupció, ha afegit que "és un problema que existeix en tots els àmbits", i que "dir que es vol acabar amb aquest comportament és com intentar acabar, per exemple, amb els robatoris, cosa impossible amb una justícia que, d'altra banda, sempre és imperfecta". Per la seva banda, Sols ha assegurat que "la justícia està molt tocada políticament, sobretot perquè els seus òrgans depenen dels polítics, com és el cas del Consell General del Poder Judicial". En general els casos de corrupció que afecten la vida política i que posen ara més a prova la credibilitat de la justícia ha estat el tema del programa.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 15 de novembre.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció