En directe

Fabricació Pròpia

FÓRMULA ESTEL

"La Creu de Sant Jordi és el reconeixement a la trajectòria i a la feina"

El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en…

19 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".  
Entre elles la Fundació Joan Maragall, per "la seva positiva contribució al diàleg entre la fe cristiana i la cultura" i pel fet que "amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana, promou la reflexió crítica i fomenta el diàleg". 
Jaume Dantí, patró secretari de la Fundació Joan Maragall, ha expressat a la Fórmula Estel d’Oriol Casals:  “És el reconeixement a una trajectòria i a la feina feta. Són ja 27 anys. Amb aquesta voluntat del diàleg entre cristianisme i cultura, en aquesta triple vessant, que és l’oferta de reflexió, la creació de pensament i la inculturació del cristianisme al moment present”
Vint-i-set  anys de trajectòria que han situat la fundació com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics. 
La Fundació Joan Maragall va nèixer en l'àmbit de l'arxidiòcesi de Barcelona per una iniciativa del cardenal Narcís Jubany. L'entitat, presidida actualment per Josep Maria Carbonell i impulsada en els seus inicis per Antoni Matabosch, organitza cada any desenes de fòrums, conferències, taules rodones i altres actes, alhora que edita llibres i altres materials, sempre fidel a l'objectiu de posar ponts entre la fe cristiana i la cultura. 
Escolta l’entrevista sencera (minut 34)

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024