En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

"La Creu de Sant Jordi és el reconeixement a la trajectòria i a la feina"

El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en…

19 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".  
Entre elles la Fundació Joan Maragall, per "la seva positiva contribució al diàleg entre la fe cristiana i la cultura" i pel fet que "amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana, promou la reflexió crítica i fomenta el diàleg". 
Jaume Dantí, patró secretari de la Fundació Joan Maragall, ha expressat a la Fórmula Estel d’Oriol Casals:  “És el reconeixement a una trajectòria i a la feina feta. Són ja 27 anys. Amb aquesta voluntat del diàleg entre cristianisme i cultura, en aquesta triple vessant, que és l’oferta de reflexió, la creació de pensament i la inculturació del cristianisme al moment present”
Vint-i-set  anys de trajectòria que han situat la fundació com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics. 
La Fundació Joan Maragall va nèixer en l'àmbit de l'arxidiòcesi de Barcelona per una iniciativa del cardenal Narcís Jubany. L'entitat, presidida actualment per Josep Maria Carbonell i impulsada en els seus inicis per Antoni Matabosch, organitza cada any desenes de fòrums, conferències, taules rodones i altres actes, alhora que edita llibres i altres materials, sempre fidel a l'objectiu de posar ponts entre la fe cristiana i la cultura. 
Escolta l’entrevista sencera (minut 34)

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció