En directe

La taula de l'Evangeli

RÀDIO ESTEL

La CUP “vol capgirar el projecte fallit del govern català”

La ronda d’entrevistes electorals a Ràdio Estel ha tingut aquest dijous com a protagonista la CUP-Un nou cicle per guanyar, després de l’acords entre la…

4 febrer 2021

Comparteix
La ronda d’entrevistes electorals a Ràdio Estel ha tingut aquest dijous com a protagonista la CUP-Un nou cicle per guanyar, després de l’acords entre la Candidatura d’Unitat Popular i Guanyem, davant d’unes eleccions més estranyes que mai per la pandèmia, per la crisi econòmica i social o per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. En declaracions al programa ‘A Primera Hora’,  la número tres de la candidatura per Barcelona, Eulàlia Reguant, ha dit que “un rescat social ha de ser un punt clau en tots els actes dels propers mesos”. Alhora ha assegurat que “s’ha de garantir que tothom tingui un lloc de feina i que siguin treballs dignes”. Pel que fa al sistema sanitari públic, Reguant ha afirmat que “s'ha d'apuntalar un sistema de salut públic que no permeti que hi hagi empreses privades que se'n beneficiïn”.
Sobre possibles pactes de governabilitat, la número 3 de la CUP ha assegurat que la seva formació “farà avançar aquest país en tot el que té a veure amb una Catalunya social i independent”· Ha afegit que “no es tracta de parlar de noms, sinó de propostes”, i ha conclòs que, des de la CUP, “es vol capgirar el projecte fallit del govern català”. En referència a la possible irrupció de VOX al Parlament, la dirigent cupaire ha afirmat que, "davant de l’odi, hem de ser contundents, i la ultradreta se l'ha de combatre amb l’evidència".
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció