En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

La CUP “vol capgirar el projecte fallit del govern català”

La ronda d’entrevistes electorals a Ràdio Estel ha tingut aquest dijous com a protagonista la CUP-Un nou cicle per guanyar, després de l’acords entre la…

4 febrer 2021

Comparteix
La ronda d’entrevistes electorals a Ràdio Estel ha tingut aquest dijous com a protagonista la CUP-Un nou cicle per guanyar, després de l’acords entre la Candidatura d’Unitat Popular i Guanyem, davant d’unes eleccions més estranyes que mai per la pandèmia, per la crisi econòmica i social o per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. En declaracions al programa ‘A Primera Hora’,  la número tres de la candidatura per Barcelona, Eulàlia Reguant, ha dit que “un rescat social ha de ser un punt clau en tots els actes dels propers mesos”. Alhora ha assegurat que “s’ha de garantir que tothom tingui un lloc de feina i que siguin treballs dignes”. Pel que fa al sistema sanitari públic, Reguant ha afirmat que “s'ha d'apuntalar un sistema de salut públic que no permeti que hi hagi empreses privades que se'n beneficiïn”.
Sobre possibles pactes de governabilitat, la número 3 de la CUP ha assegurat que la seva formació “farà avançar aquest país en tot el que té a veure amb una Catalunya social i independent”· Ha afegit que “no es tracta de parlar de noms, sinó de propostes”, i ha conclòs que, des de la CUP, “es vol capgirar el projecte fallit del govern català”. En referència a la possible irrupció de VOX al Parlament, la dirigent cupaire ha afirmat que, "davant de l’odi, hem de ser contundents, i la ultradreta se l'ha de combatre amb l’evidència".
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció