En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La Cursa Entrecultures arriba, per primera vegada, a Barcelona

La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril…

16 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril serà la primera vegada que se celebrarà a Barcelona. Esther Ribas, voluntària i responsable de la Cursa Entrecultures, ha explicat a la Fórmula Estel que els diners recollits es destinaran a donar accés a l’educació a més de 4.000 nens/es i joves desplaçats, refugiats i locals de Sudan del Sud. Entrecultures és una organització no governamental de cooperació per al desenvolupament de la Companyia de Jesús.
Comentari de l’Actualitat
Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d'Òmnium Cultural, i ex Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, ha valorat l’escorcoll de 12 hores de registre a Òmnium en una operació de la Guàrdia Civil per l'1-O: "Vam assistir a un pas més dintre de la repressió de l'Estat espanyol contra els ideals independentistes i una part de la població de Catalunya", ha començat dient, i ha descrit els registres com “una acció mediàtica encaminada a atemorir i intentar espantar”.
Dia del Seminari
Josep Maria Turull, rector del Seminari conciliar de Barcelona, ens ha convidat a celebrar aquest cap de setmana el Dia del Seminari, “de cara a pregar pel Seminari, amb tots els què en formem part, i al mateix temps, és un dia en el qual es convida a fer la pròpia aportació en la mesura de les pròpies possibilitats, al Seminari”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció