En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

La Cursa Entrecultures arriba, per primera vegada, a Barcelona

La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril…

16 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril serà la primera vegada que se celebrarà a Barcelona. Esther Ribas, voluntària i responsable de la Cursa Entrecultures, ha explicat a la Fórmula Estel que els diners recollits es destinaran a donar accés a l’educació a més de 4.000 nens/es i joves desplaçats, refugiats i locals de Sudan del Sud. Entrecultures és una organització no governamental de cooperació per al desenvolupament de la Companyia de Jesús.
Comentari de l’Actualitat
Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d'Òmnium Cultural, i ex Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, ha valorat l’escorcoll de 12 hores de registre a Òmnium en una operació de la Guàrdia Civil per l'1-O: "Vam assistir a un pas més dintre de la repressió de l'Estat espanyol contra els ideals independentistes i una part de la població de Catalunya", ha començat dient, i ha descrit els registres com “una acció mediàtica encaminada a atemorir i intentar espantar”.
Dia del Seminari
Josep Maria Turull, rector del Seminari conciliar de Barcelona, ens ha convidat a celebrar aquest cap de setmana el Dia del Seminari, “de cara a pregar pel Seminari, amb tots els què en formem part, i al mateix temps, és un dia en el qual es convida a fer la pròpia aportació en la mesura de les pròpies possibilitats, al Seminari”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció