En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Cursa Entrecultures arriba, per primera vegada, a Barcelona

La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril…

16 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril serà la primera vegada que se celebrarà a Barcelona. Esther Ribas, voluntària i responsable de la Cursa Entrecultures, ha explicat a la Fórmula Estel que els diners recollits es destinaran a donar accés a l’educació a més de 4.000 nens/es i joves desplaçats, refugiats i locals de Sudan del Sud. Entrecultures és una organització no governamental de cooperació per al desenvolupament de la Companyia de Jesús.
Comentari de l’Actualitat
Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d'Òmnium Cultural, i ex Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, ha valorat l’escorcoll de 12 hores de registre a Òmnium en una operació de la Guàrdia Civil per l'1-O: "Vam assistir a un pas més dintre de la repressió de l'Estat espanyol contra els ideals independentistes i una part de la població de Catalunya", ha començat dient, i ha descrit els registres com “una acció mediàtica encaminada a atemorir i intentar espantar”.
Dia del Seminari
Josep Maria Turull, rector del Seminari conciliar de Barcelona, ens ha convidat a celebrar aquest cap de setmana el Dia del Seminari, “de cara a pregar pel Seminari, amb tots els què en formem part, i al mateix temps, és un dia en el qual es convida a fer la pròpia aportació en la mesura de les pròpies possibilitats, al Seminari”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció