En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

La Diada, el retorn a les aules i el que ha de venir

Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar.  En el…

12 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar. 
En el resum informatiu de les 8 hem fet una roda de mitjans comarcals (diarimesdigital, se7accents.cat, Girona, Lleida i Andorra); Rogelio Rengel de Don Balón ens ha fet la prèvia de la Champions i Juan García, d’Economia Digital, ha explicat: "La Diada provoca poques dades noves: el problema continua existint, igual de gros o de petit. Unes forces indepentistes molt mobilitzades però que es mostren incapaces de guanyar nous adeptes. El món econòmic no disposa de noves dades".
Marta Burguet, doctora en pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la UB, ha narrat a La Tria: "Hores d'ara molts alumnes estan entrant a les seves aules: espero que amb il·lusions renovades. Un curs amb reptes".
A la tertúlia ens han acompanyat Ricard Fernández Déu, Miquel Giménez i Agustí Colomines, que han parlat de la tornada al cole, de la història recent de Catalunya, del conflicte Catalunya-Espanya i de la posició d'Ada Colau per al referèndum independentista. Especialment crític ha estat Colomines, que ha expressat: "Tot el que s'explica de Tarradellas és una grandíssima mentida: el que diuen els post-UCD, Ciutadans, PSOE..."
Recupera el programa

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció