En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Diada, el retorn a les aules i el que ha de venir

Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar.  En el…

12 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Dimarts 12 de septembre, l’endemà de La Diada, Ja Era Hora ha explicat les notícies d’ahir, però també les que estan per passar. 
En el resum informatiu de les 8 hem fet una roda de mitjans comarcals (diarimesdigital, se7accents.cat, Girona, Lleida i Andorra); Rogelio Rengel de Don Balón ens ha fet la prèvia de la Champions i Juan García, d’Economia Digital, ha explicat: "La Diada provoca poques dades noves: el problema continua existint, igual de gros o de petit. Unes forces indepentistes molt mobilitzades però que es mostren incapaces de guanyar nous adeptes. El món econòmic no disposa de noves dades".
Marta Burguet, doctora en pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la UB, ha narrat a La Tria: "Hores d'ara molts alumnes estan entrant a les seves aules: espero que amb il·lusions renovades. Un curs amb reptes".
A la tertúlia ens han acompanyat Ricard Fernández Déu, Miquel Giménez i Agustí Colomines, que han parlat de la tornada al cole, de la història recent de Catalunya, del conflicte Catalunya-Espanya i de la posició d'Ada Colau per al referèndum independentista. Especialment crític ha estat Colomines, que ha expressat: "Tot el que s'explica de Tarradellas és una grandíssima mentida: el que diuen els post-UCD, Ciutadans, PSOE..."
Recupera el programa

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció