En directe

Fórmula Estel

BISBATS

La diòcesi de Solsona s’acomiada de Mons. Traserra Cunillera

Eldivendres 1 de febrer, fidels provinents de diverses parròquies de la diòceside Solsona es van aplegar a la catedral de Solsona per acomiadar-se del seubisbe…

4 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Eldivendres 1 de febrer, fidels provinents de diverses parròquies de la diòceside Solsona es van aplegar a la catedral de Solsona per acomiadar-se del seubisbe emèrit, Mons. Traserra Cunillera, en una emotiva i participada missafuneral.

Lacelebració, que va començar a les 11h del matí i va estar presidida precisamentpel substitut de Traserra, el bisbe Xavier Novell, va comptar amb la presènciad’una cinquantena de preveres i un gran nombre de personalitats, entre elsquals destaquen l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan Enric-Vives, el bisbe deLleida, Mons. Salvador Giménez, i l’abat de Poblet, el P. Octavi Vilà.

Pertal de dir adéu a Mons. Traserra, que va ser bisbe de Solsona durant nou anys, elsfeligresos que van omplir la catedral van acompanyar la missa amb dos cants moltsrepresentatius dins la diòcesi, com són l’Himnede la Coronació de la Mare de Déu del Claustre i el Virolai a la Mare de Déu de Queralt.

Enfinalitzar la celebració, l’arquebisbe d’Urgell va pronunciar unes paraules enrecord del bisbe Jaume, com a “gran amic seu que era”, i el bisbe Xavier vaconvidar els fidels a donar-li el condol, ja que considerava el bisbe emèrit comun membre més de la seva família.  

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció