En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

La dona està discriminada encara avui?

Avui al Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta:  La dona està encara discriminada socialment a Catalunya? - Sí. Accedeix menys a llocs de responsabilitat…

7 març 2017

Redacció

Comparteix
Avui al Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: 
La dona està encara discriminada socialment a Catalunya?
- Sí. Accedeix menys a llocs de responsabilitat i cobra menys pel treball.
- No. Hi ha una igualtat garantida, encara que calgui millorar coses.
- Sí. Té menys possibilitats en molts àmbits per la possibilitat de ser mare.
Des de les 19:25 al Mirador de l'Actualitat parlarem de la igualtat i la dignitat de la dona, una qüestió sense resoldre malgrat els avenços: Discriminacions salarials i laborals, socials i en els llocs de responsabilitat:
- Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) ha endegat la campanya  #CorregimlaDesigualtat i, amb el missatge “Corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Igualtat efectiva de dones i homes: Catalunya al capdavant”, es vol promoure la implicació de tota la ciutadania en la incorporació de les dones a tots els àmbits de la societat catalana.
Durant la tertúlia mantindrem col.loqui amb: Mònica Costa, consultora de Comunicació, Teresa Carreras, directora d’una revista digital amb perspectiva de gènere, Carla Gràcia, escriptora i presentadora del programa Plusvàlua a Ràdio Estel, i Carme Torralva ,enginyera industrial. 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció