En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"La fe d’en Cosme ", un nou post de l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Déu vos guard amics, avui és festa. En Cosme viu en un barri de Badalona de pisos alts. Des de fa anys, una vegada cada mes, passa per…

3 agost 2014

Comparteix

Déu vos guard amics, avui és festa.

Avui es festa La fe d’en CosmeEn Cosme viu en un barri de Badalona de pisos alts. Des de fa anys, una vegada cada mes, passa per les llars de diversos veïns que ja li tenen preparats lots d’aliments. El Cosme després els porta a Càritas. És unapersona tan servicial com discreta. Per això amb raó fa uns mesos va rebre el premi Climent Mur a les bones persones. Ara, una de les filles d’en Cosme i la Isabel, la Susana, ha mort. 

Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció