En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

La Filmoteca Vaticana projecta el documental "Sagrada Família. La Bíblia en Pedra"

El 8 de gener passat, la productora catalana Animaset va projectar el seu documental estrella, Sagrada Família. La Bíblia en Pedra, a la Filmoteca Vaticana,…

10 gener 2020

Redacció

Comparteix
El 8 de gener passat, la productora catalana Animaset va projectar el seu documental estrella, Sagrada Família. La Bíblia en Pedra, a la Filmoteca Vaticana, davant dels mitjans de comunicació i d'una important representació eclesiàstica i institucional.
El documental, que es projecta diàriament a la Sagrada Família, explica el relat bíblic a través de l'obra d'Antoni Gaudí, començant per la creació del món i acabant per la resurrecció de Jesús.
Després de la projecció, els assistents a l’acte van participar en una taula rodona que va moderar Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna i vicepresidenta de la Fundació Catalunya Religió, i en la qual van intervenir el rector de la Sagrada Família, Josep M. Turull, i la directora de la Filmoteca Vaticana, Claudia di Giovanni.
Com va explicar Josep M. Turull, el documental transmet a la perfecció l’essència de Gaudí, que amb les seves obres “és capaç de commoure els visitants, siguin ateus, creients o agnòstics”. En aquesta mateixa direcció, Claudia di Giovanni va exposar que amb les imatges del documental es pot sentir l’alè i la llum de Déu: “M’atreveixo a dir que la imatge ajuda a comprendre la transcendència cap a Déu”.

Per la seva banda, el claretià Màxim Muñoz, president d’Animaset, va cloure l’acte i va destacar la importància de fer aquesta presentació a la Filmoteca Vaticana: “Està molt clara la potència evangelitzadora de la Sagrada Família. Animaset hi ha afegit la creativitat i el talent. El nostre objectiu és posar-nos al servei de l’Església i entitats i institucions socials en matèria de comunicació”.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció