En directe

La Missa de cada dia

COMUNICACIÓ

La Filmoteca Vaticana projecta el documental "Sagrada Família. La Bíblia en Pedra"

El 8 de gener passat, la productora catalana Animaset va projectar el seu documental estrella, Sagrada Família. La Bíblia en Pedra, a la Filmoteca Vaticana,…

10 gener 2020

Redacció

Comparteix
El 8 de gener passat, la productora catalana Animaset va projectar el seu documental estrella, Sagrada Família. La Bíblia en Pedra, a la Filmoteca Vaticana, davant dels mitjans de comunicació i d'una important representació eclesiàstica i institucional.
El documental, que es projecta diàriament a la Sagrada Família, explica el relat bíblic a través de l'obra d'Antoni Gaudí, començant per la creació del món i acabant per la resurrecció de Jesús.
Després de la projecció, els assistents a l’acte van participar en una taula rodona que va moderar Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna i vicepresidenta de la Fundació Catalunya Religió, i en la qual van intervenir el rector de la Sagrada Família, Josep M. Turull, i la directora de la Filmoteca Vaticana, Claudia di Giovanni.
Com va explicar Josep M. Turull, el documental transmet a la perfecció l’essència de Gaudí, que amb les seves obres “és capaç de commoure els visitants, siguin ateus, creients o agnòstics”. En aquesta mateixa direcció, Claudia di Giovanni va exposar que amb les imatges del documental es pot sentir l’alè i la llum de Déu: “M’atreveixo a dir que la imatge ajuda a comprendre la transcendència cap a Déu”.

Per la seva banda, el claretià Màxim Muñoz, president d’Animaset, va cloure l’acte i va destacar la importància de fer aquesta presentació a la Filmoteca Vaticana: “Està molt clara la potència evangelitzadora de la Sagrada Família. Animaset hi ha afegit la creativitat i el talent. El nostre objectiu és posar-nos al servei de l’Església i entitats i institucions socials en matèria de comunicació”.

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció