En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La Fórmula Estel presenta la nova temporada aquest dijous (10.30 hores) amb una entrevista al president de l’ANC

El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, serà entrevistat en directe aquest dijous a la sintonia de Ràdio Estel, encara dins la programació…

2 setembre 2015

Redacció

Comparteix
El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, serà entrevistat en directe aquest dijous a la sintonia de Ràdio Estel, encara dins la programació estiuenca (Fórmula Estel versió Estiu) però ja a les portes de l’inici de la nova temporada. Així es presentarà la Fórmula Estel 2015-2016 i la programació de la nostra cadena, que començarà dilluns vinent, 7 de setembre, coincidint amb tota l’actualitat de la Diada Nacional de Catalunya i l’inici de la campanya per a les eleccions del 27-S. En aquesta entrevista, Mercè Raga plantejarà a Jordi Sánchez diverses qüestions relacionades amb l’actualitat política i l’important moment que viu Catalunya, especialment després de la formació d’una candidatura plural independentista amb el nom de Junts pel Sí.
Jordi Sànchez i Picanyol (Barcelona, 1964) va ser escollit nou president de l'Assemblea Nacional Catalana el 16 de maig passat, en la reunió del nou secretariat de l’entitat a Cardona. Sànchez té una llarga trajectòria en l'àmbit acadèmic i dins l'activisme cívic i polític. Es va llicenciar el 1991 en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té un màster per la mateixa universitat. L'any 1996 va ser designat per participar com a becari en el programa de la German Marshall Fund dels Estats Units. Des del 2001 i fins al seu nomenament com a adjunt del Síndic, ha estat el director de la Fundació Jaume Bofill, on ja, des del 1996, n'era el director adjunt. Del seu pas per aquesta entitat, destaca l'impuls de diversos estudis i propostes de millora en les polítiques públiques de l'educació, la igualtat social i el fet migratori, i també de diverses experiències innovadores en el camp de la participació ciutadana i el reforçament dels valors democràtics.
Entre el 2004 i el 2006, el nou president de l’ANC va ser el coordinador i el redactor d'un dels cinc àmbits del Pacte Nacional per a l'Educació, concretament el que va fixar les bases del servei públic educatiu. L'any 2008 va ser coordinador d'un dels quatre àmbits del Pacte nacional per a la Immigració, en concret el que elaborava l'adaptació dels serveis públics. És professor associat de Ciència Política a la Universitat de Barcelona (UB). Anteriorment, ha estat professor a la UAB i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha exercit la docència en diversos màsters i estudis de postgrau de diverses universitats. A més, és autor de publicacions acadèmiques i també d'articles en obres universitàries col•lectives. Des del 1996 fins el 2004 va ser conseller de l'antiga Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.
Des de l'inici dels anys 80, Jordi Sànchez ha participat en diversos moviments cívics i entitats socials i culturals d’arreu de Catalunya. Cal destacar la participació a la Crida a la Solidaritat, de la qual va ser dirigent i portaveu fins a la seva dissolució, el juny de 1993. Des de mitjans anys 90, ha col•laborat periòdicament com a analista en temes socials i polítics en diversos mitjans de comunicació del país. 

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció