En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

La Fundació Arrels, Premi Ciutadà Europeu 2018

La FundacióArrels ha rebut aquest dilluns 17 de septembre el Premi Ciutadà Europeu 2018que el Parlament Europeu concedeix a tots els individus o entitats que…

18 setembre 2018

Macià Grau

Comparteix

La FundacióArrels ha rebut aquest dilluns 17 de septembre el Premi Ciutadà Europeu 2018que el Parlament Europeu concedeix a tots els individus o entitats que durantl’any s’hagin distingit per la seva tasca de promoció dels valors europeus. D’aquestamanera, la fundació s’ha convertit en una de les 50 entitats guardonades que formenpart dels 26 estats membres. 

L’encarregat delliurar el guardó ha estat precisament la mateixa persona que va presentar lacandidatura d’Arrels al Parlament Europeu, l’eurodiputat català FrancescGambús, membre independent en el Grup del Partit Popular Europeu. Durant l’acted’entrega, Gambús ha destacat la tasca de la Fundació Arrels per “treballar,des del voluntariat, per ajudar les persones que es queden a la perifèria de lasocietat del benestar”, i ha aprofitat per recordar que va decidir presentar lacandidatura d’Arrels per “visibilitzar a nivell europeu la tasca que estanduent a terme per les persones sense llar i la consciencació social”.

Per la sevabanda, el director de la fundació, Ferran Busquets, ha recollit el premi en nomde l’entitat, i després d’agrair el reconeixement ha fet una crida a “seguirtreballant en el Pilar Social Europeu”, pels “més de 400.000 ciutadans europeusque dormen al carrer”.

Cal recordar quedes de 1987, Arrels ha acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seucamí cap a l’autonomia, i compta amb el suport de 54 persones contractades, 400voluntaris i més de 4.000 donants, que fan possible dur a terme tots els seusprogrames d’actuació que els han fet guanyar aquest guardó.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció