En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

La Fundació Arrels, Premi Ciutadà Europeu 2018

La FundacióArrels ha rebut aquest dilluns 17 de septembre el Premi Ciutadà Europeu 2018que el Parlament Europeu concedeix a tots els individus o entitats que…

18 setembre 2018

Macià Grau

Comparteix

La FundacióArrels ha rebut aquest dilluns 17 de septembre el Premi Ciutadà Europeu 2018que el Parlament Europeu concedeix a tots els individus o entitats que durantl’any s’hagin distingit per la seva tasca de promoció dels valors europeus. D’aquestamanera, la fundació s’ha convertit en una de les 50 entitats guardonades que formenpart dels 26 estats membres. 

L’encarregat delliurar el guardó ha estat precisament la mateixa persona que va presentar lacandidatura d’Arrels al Parlament Europeu, l’eurodiputat català FrancescGambús, membre independent en el Grup del Partit Popular Europeu. Durant l’acted’entrega, Gambús ha destacat la tasca de la Fundació Arrels per “treballar,des del voluntariat, per ajudar les persones que es queden a la perifèria de lasocietat del benestar”, i ha aprofitat per recordar que va decidir presentar lacandidatura d’Arrels per “visibilitzar a nivell europeu la tasca que estanduent a terme per les persones sense llar i la consciencació social”.

Per la sevabanda, el director de la fundació, Ferran Busquets, ha recollit el premi en nomde l’entitat, i després d’agrair el reconeixement ha fet una crida a “seguirtreballant en el Pilar Social Europeu”, pels “més de 400.000 ciutadans europeusque dormen al carrer”.

Cal recordar quedes de 1987, Arrels ha acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seucamí cap a l’autonomia, i compta amb el suport de 54 persones contractades, 400voluntaris i més de 4.000 donants, que fan possible dur a terme tots els seusprogrames d’actuació que els han fet guanyar aquest guardó.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció