En directe

La Caravana

ESCOLES

La Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona reunirà 600 educadors per debatre la missió de l’escola

Les divuit escoles que formen part de la Fundació per a les EscolesParroquials de l’arquebisbat de Barcelona es reuniran per primera vegada elproper divendres 7…

5 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Les divuit escoles que formen part de la Fundació per a les EscolesParroquials de l’arquebisbat de Barcelona es reuniran per primera vegada elproper divendres 7 de setembre, amb l’objectiu de reforçar la identitat pròpiade l’entitat i debatre sobre la missió de l’escola d’avui.

D’aquesta manera, els més de 600 educadors que atenen prop de set milnens i nenes de diferents barris de Barcelona, Badalona i l’Hospitalet deLlobregat compartiran durant tot un dia les seves experiències a la vegada queadquiriran també noves eines pedagògiques a través de diversos tallers. Sota ellema de Som FEP, la Jornada d’Educadors se celebrarà al Col·legi Santa Teresade Lisieux i al Pavelló l’Illa, al barri de Les Corts de Barcelona.

La Jornada comptarà amb la presència del conseller d’Educació JosepBargalló i el secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya,Enric Puig, i estarà dividida en dues parts. La primera es centrarà en el debat“La nostra missió avui”, moderat pel pedagog i vicepresident de la FEP CarlesArmengol, i la segona constarà de 22 tallers sobre diferents àmbits idisciplines.

Cal recordar que la Fundació d’Escoles Parroquials de l’arquebisbat deBarcelona (www.fewp.cat) es va crear el 1985 amb l’objectiu d’oferir a totesles escoles parroquials la possibilitat d’agrupar-se sota una mateixa entitatper tal de respondre als reptes de futur, en uns moments de canvi, en barrissovint humils i amb necessitats. Les seves escoles promouen l’educació integraldels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i delmón.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció