En directe

Fórmula Estel

ESCOLES

La Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona reunirà 600 educadors per debatre la missió de l’escola

Les divuit escoles que formen part de la Fundació per a les EscolesParroquials de l’arquebisbat de Barcelona es reuniran per primera vegada elproper divendres 7…

5 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Les divuit escoles que formen part de la Fundació per a les EscolesParroquials de l’arquebisbat de Barcelona es reuniran per primera vegada elproper divendres 7 de setembre, amb l’objectiu de reforçar la identitat pròpiade l’entitat i debatre sobre la missió de l’escola d’avui.

D’aquesta manera, els més de 600 educadors que atenen prop de set milnens i nenes de diferents barris de Barcelona, Badalona i l’Hospitalet deLlobregat compartiran durant tot un dia les seves experiències a la vegada queadquiriran també noves eines pedagògiques a través de diversos tallers. Sota ellema de Som FEP, la Jornada d’Educadors se celebrarà al Col·legi Santa Teresade Lisieux i al Pavelló l’Illa, al barri de Les Corts de Barcelona.

La Jornada comptarà amb la presència del conseller d’Educació JosepBargalló i el secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya,Enric Puig, i estarà dividida en dues parts. La primera es centrarà en el debat“La nostra missió avui”, moderat pel pedagog i vicepresident de la FEP CarlesArmengol, i la segona constarà de 22 tallers sobre diferents àmbits idisciplines.

Cal recordar que la Fundació d’Escoles Parroquials de l’arquebisbat deBarcelona (www.fewp.cat) es va crear el 1985 amb l’objectiu d’oferir a totesles escoles parroquials la possibilitat d’agrupar-se sota una mateixa entitatper tal de respondre als reptes de futur, en uns moments de canvi, en barrissovint humils i amb necessitats. Les seves escoles promouen l’educació integraldels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i delmón.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció