En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

La Fundació Pere Tarrés consolida el model de Vacances en Família

La Fundació PereTarrés ha decidit obrir un any més les portes de les seves cases de colòniesperquè les famílies puguin gaudir d’unes vacances conjuntes i…

9 agost 2018

Redacció

Comparteix

La Fundació PereTarrés ha decidit obrir un any més les portes de les seves cases de colòniesperquè les famílies puguin gaudir d’unes vacances conjuntes i compartir l’esperitde les colònies d’estiu, amb activitats tan típiques com dormir en lliteres,portar la motxilla, visitar llocs emblemàtics o fer excursions en plena natura.Aquesta iniciativa, que l’entitat defineix amb el nom de Vacances en Família,s’ha convertit els darrers anys en una proposta cada vegada més atractiva per ales famílies, i gràcies a uns preus molt assequibles s’ha aconseguit consolidarcom un model de turisme alternatiu.

És per aquest motiuque, fins el 9 de setembre, la Fundació Pere Tarrés oferirà 11 tipus diferents deVacances en Família, cadascun amb programes d’activitats dissenyats segons lesedats de cada participant. Aquest ventall d’activitats, que es faran sempre ambl’acompanyament d’un monitor, estan pensades per afavorir l’enriquiment sociali vivencial dels participants, tal com ha explicat el responsable del programa,Pere Vives: «Passar les vacances plegats participant de les mateixes activitatscohesiona i enriqueix tota la família, i encara més si es fa al costat d’altresfamílies amb què compartir i intercanviar experiències».

Les famílies que jahan participat en aquesta proposta en anys anteriors, han quedat molt satisfetesamb la iniciativa, i més d’un 98% recomanarien l’experiència als seus familiarsi coneguts, fet que demostra que aquest model alternatiu de turisme ja estàcompletament consolidat.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció