En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

La Fundació Pere Tarrés formarà 200 monitors i directors d’activitats de lleure

Un total de 214 joves delMoviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) s’han inscrit aquestestiu per fer el curs de monitor i/o director de lleure…

22 agost 2018

Redacció

Comparteix

Un total de 214 joves delMoviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) s’han inscrit aquestestiu per fer el curs de monitor i/o director de lleure que organitza cada anyla Fundació Pere Tarrés. Així ho ha fet saber la mateixa entitat organitzadora,que ha anunciat que del 22 al 31 d’agost els voluntaris del MCECC viatjaran ala casa de colònies La Ruca i a l’alberg La Sala, on s’impartiran els cursos.

Durant els deu dies que dura elcurs, setze docents de l’Institut de Formació de la Fundació Tarrés seran elsencarregats d’impartir diversos tallers i formacions relacionades amb àreesmolt diverses, com ara l’educació emocional, les discapacitats o la violènciade gènere, entre d’altres. Els tallers, tal com ha explicat la Fundació Tarrés,incidiran principalment en l’educació en valors, i posaran una especial atencióen les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Laresta de la informació relacionada amb el curs es pot consultar a la pàgina webde la Fundació Pere Tarrés: www.peretarres.org.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció