En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

La Fundació Pere Tarrés formarà 200 monitors i directors d’activitats de lleure

Un total de 214 joves delMoviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) s’han inscrit aquestestiu per fer el curs de monitor i/o director de lleure…

22 agost 2018

Redacció

Comparteix

Un total de 214 joves delMoviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) s’han inscrit aquestestiu per fer el curs de monitor i/o director de lleure que organitza cada anyla Fundació Pere Tarrés. Així ho ha fet saber la mateixa entitat organitzadora,que ha anunciat que del 22 al 31 d’agost els voluntaris del MCECC viatjaran ala casa de colònies La Ruca i a l’alberg La Sala, on s’impartiran els cursos.

Durant els deu dies que dura elcurs, setze docents de l’Institut de Formació de la Fundació Tarrés seran elsencarregats d’impartir diversos tallers i formacions relacionades amb àreesmolt diverses, com ara l’educació emocional, les discapacitats o la violènciade gènere, entre d’altres. Els tallers, tal com ha explicat la Fundació Tarrés,incidiran principalment en l’educació en valors, i posaran una especial atencióen les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Laresta de la informació relacionada amb el curs es pot consultar a la pàgina webde la Fundació Pere Tarrés: www.peretarres.org.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció