En directe

Completes

PROGRAMES

La Fundació Roca i Pi i Ràdio Estel renoven la seva col·laboració

La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord…

15 març 2021

Comparteix
La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord es va materialitzar el divendres 5 de març passat. D'aquesta manera, la Fundació que gestiona el llegat de Roca i Pi assegura la producció i emissió de dos programes específics a Ràdio Estel: Àngels i Grans Històries.

 

El programa Àngels s'emet tots els dijous a les 17.30 h i és un espai on es dona veu a diferents entitats socials que operen a través de projectes concrets en el territori del Barcelonès Nord, algunes de les quals són recolzades i acompanyades per la Fundació Llegat Roca i Pi.

 

Grans Històries és una sèrie de 5 programes anuals en els quals s'observa la interacció entre els alumnes de primària de l'escola Mare de Déu de la Salut i alguns dels residents a la residència Roca i Pi a través d'històries de vida. El programa posa l'accent en la relació intergeneracional i ja ha recollit algun reconeixement.

 

A banda, Ràdio Estel també farà difusió d'esdeveniments específics que organitzi la Fundació.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció