En directe

Temps de benestar

PROGRAMES

La Fundació Roca i Pi i Ràdio Estel renoven la seva col·laboració

La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord…

15 març 2021

Comparteix
La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord es va materialitzar el divendres 5 de març passat. D'aquesta manera, la Fundació que gestiona el llegat de Roca i Pi assegura la producció i emissió de dos programes específics a Ràdio Estel: Àngels i Grans Històries.

 

El programa Àngels s'emet tots els dijous a les 17.30 h i és un espai on es dona veu a diferents entitats socials que operen a través de projectes concrets en el territori del Barcelonès Nord, algunes de les quals són recolzades i acompanyades per la Fundació Llegat Roca i Pi.

 

Grans Històries és una sèrie de 5 programes anuals en els quals s'observa la interacció entre els alumnes de primària de l'escola Mare de Déu de la Salut i alguns dels residents a la residència Roca i Pi a través d'històries de vida. El programa posa l'accent en la relació intergeneracional i ja ha recollit algun reconeixement.

 

A banda, Ràdio Estel també farà difusió d'esdeveniments específics que organitzi la Fundació.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció