En directe

La Caravana

PROGRAMES

La Fundació Roca i Pi i Ràdio Estel renoven la seva col·laboració

La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord…

15 març 2021

Comparteix
La Fundació Llegat Roca i Pi i l'emissora Ràdio Estel han renovat per una temporada més el conveni que mantenen des de l'any 2014. L'acord es va materialitzar el divendres 5 de març passat. D'aquesta manera, la Fundació que gestiona el llegat de Roca i Pi assegura la producció i emissió de dos programes específics a Ràdio Estel: Àngels i Grans Històries.

 

El programa Àngels s'emet tots els dijous a les 17.30 h i és un espai on es dona veu a diferents entitats socials que operen a través de projectes concrets en el territori del Barcelonès Nord, algunes de les quals són recolzades i acompanyades per la Fundació Llegat Roca i Pi.

 

Grans Històries és una sèrie de 5 programes anuals en els quals s'observa la interacció entre els alumnes de primària de l'escola Mare de Déu de la Salut i alguns dels residents a la residència Roca i Pi a través d'històries de vida. El programa posa l'accent en la relació intergeneracional i ja ha recollit algun reconeixement.

 

A banda, Ràdio Estel també farà difusió d'esdeveniments específics que organitzi la Fundació.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció