En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"La Generalitat havia de demanar permís a Madrid pels recursos"

Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem entrevistat Eduard Arruga, vicepresident del CEES (Centre d’Estudis Econòmics…

5 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem entrevistat Eduard Arruga, vicepresident del CEES (Centre d’Estudis Econòmics i Socials), sobre com ha afectat l'article 155 de la Constitució a l’economia catalana i què implica que s’aixequi ara que hi ha nou govern: “El balanç és sobretot administratiu. Des del punt de vista d’utilitzar ingressos i despeses, no ha afectat gaire, perquè l’únic problema ha estat que la Generalitat no ha tingut competències per aplicar els recursos, sinó que cada vegada s’havia de demanar permís a Madrid”, ha exposat Arruga.
Nou govern de Pedro Sánchez
El politòleg Guillem Pursals, n’ha fet El Comentari: “Igual que passa aquí amb els consellers, també estan les quotes territorials (...) Seran uns ministeris molt polítics per donar peu de cara a les eleccions municipals, amb ministres amb una forta presència política al seu territori, per aixecar les sigles del PSOE”.
Per últim, hem parlat de les Fires de Productes de Proximitat que enceten aquest mes a Caprabo arreu del territori per donar a coneixer aquest tipus de productes, amb Fernando Tercero, responsable de productes de proximitat de Caprabo. 
I El Pensament l'ha ofert Jordi Casado, coach.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció