En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTUALITAT

La geniositat de Joshua Redman a la Fórmula Estel

Joshua Redman neix l'1 de febrer de 1969. És un saxofonista de jazz Nord Americà i compositor.El 1991, guanya el Thelonious Monk International Jazz Saxophone…

31 gener 2017

David García

Comparteix

Joshua Redman neix l'1 de febrer de 1969. És un saxofonista de jazz Nord Americà i compositor.El 1991, guanya el Thelonious Monk International Jazz Saxophone Competition.Redman neix a Berkeley, California del saxofonista de jazz Dewey Redman i de la ballarina i llibretera Renee Shedroff.Va estar exposat a molts tipus de música al Centre for World Music a Berkeley, on la seva mare estudià dances del Sud de l'Índia. Moltes de les seves primeres lliçons de música i improvisació foren gravades amb gamelan player Jody Diamond. Fou envoltat a una edat primerenca d'una gran varietat de músiques i instruments, i comença tocant el clarinet a l'edat de nou anys, després canvià en el que seria el seu instrument principal, el saxòfon tenor, un any més tard. Redman cita John Coltrane, Ornette Coleman, Cannonball Adderley, el seu pare Dewey Redman, tant com als Beatles, Aretha Franklin, els Temptations, Earth, Wind and Fire, Prince, els Police i Led Zeppelin com a influències musicals.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció