En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"La gent celebra la festa de la mort i els cristians celebrem la vida"

Atenció als que no voleu celebrar Halloween: us presentem Hollywins! Una manera diferent de viure la festivitat de Tots Sants.  Es porta fent arreu del…

31 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Atenció als que no voleu celebrar Halloween: us presentem Hollywins! Una manera diferent de viure la festivitat de Tots Sants
Es porta fent arreu del món des de fa alguns anys, i per primer cop després de molt temps es farà a Barcelona, concretament a la Parròquia de Santa Maria del Remei.
Holywins, en anglés La Santedat Guanya, pretèn que els nens descobreixin la historia del seu sant. Mercedes Godínez, impulsora de Holywins a la Parròquia Santa Maria del Remei de Barcelona, ha afirmat:
“Recordar als adults que la santedat existeix, que la necessitem per viure, per guanyar la vida eterna. Per parlar als petits de la santedat, parlar de l’alegria” 
Godínez també ha fet una crida: “La gent està celebrant una festa que no toca, que és de la mort, i els cristians celebrem la vida. Faria una crida a les persones catòliques i no catòliques del què estem celebrant, també els seus fills. Si jo li ensenyo al meu fill viure des de la mort, pobret, quina poca esperança sobre la vida”
Consell de la República
El politòleg Abel Riu ha analitzat el nou organisme: “Seran claus les properes setmanes i mesos, sobretot per la relació entre Generalitat-República, si tindrà capacitat executiva, capacitat d’acció política tant dins com fora de Catalunya...” i sobre la participació, ha afirmat: “És com una qüestió de fe i de confiança, però seria bo, de cara a fomentar la participació, que donéssin més informació sobre quines accions polítiques volen impulsar”.
Caravana Migrante
La caravana d’hondurenys és a punt d’arribar ja a la frontera amb Estats Units, on Donalds Trump hi ha enviat 5.200 soldats per no deixar-los passar. Anna Sangrà, tècnica de migració i diversitat de Justícia i Pau, ha apuntat a A Primera Hora: "És un viatge molt dur. La violència i els abusos són molt habituals. El fet d'anar en grup els fa sentir molt més protegits".
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció