En directe

Estel Migdia

PROGRAMES

La Institució Teresiana compleix cent anys de vida a Catalunya

Cent anys donen per molt, i per moltes coses bones i no tan bones, però la realitat no enganya mai i la Institució Teresiana ha…

11 gener 2019

Comparteix

Cent anys donen per molt, i per moltes coses bones i no tan bones, però la realitat no enganya mai i la Institució Teresiana ha arribat al segle de vida a Catalunya.Una llarga trajectòria que és molt longeva i que ha servit per contribuir a la promoció humana i social, a través de la mediació cultural i educativa. La Institució Teresiana és una associació internacional de laics cristians i celebra els seus cent anys d'existència.

A Catalunya, els seus membres estan presents tant en entitats públiques com privades. Institució Teresiana compta amb la vinculació i ajuda de l'Escola Arrels, el Moviment de Joves Acit Jove, i la Fundació Viarany amb diversos projectes com el Centre Passatge, Centre Obert Eixample, Centre Convivim i l'ONG InteRed. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb Anna Maria Almuni, delegada de Formació i Promoció de Laïcat de l'arquebisbat de Barcelona: "Fem una valoració molt positiva de molts projectes que hem tancat i d'altres que tenim oberts. Intentem a través de la Institució una transformació educativa en el sentit més ampli i fem missions per ajudar i acollir la immigració, els menors no acompanyats i els infants en risc".

Divendres dia 11 de Gener, hi ha el primer acte inaugural de la celebració del centenari de la Institució Teresiana a Catalunya amb la intervenció de Margarita Bartolomé, Carmina Gómez i M. Dolores Valencia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, al carrer Montalegre nº 5 de Barcelona a partir de dos quarts de set de la tarda.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La justícia investiga un professor de l'Institut Torredembarra per assetjar sexualment a una alumna de batxillerat

Foto de recurs de l'Institut Torredembarra. Font: Ajuntament de Torredembarra

Fonts properes al cas expliquen a Ràdio Estel que la justícia ha imposat una ordre d'allunyament contra el professor de l'Institut Torredembarra

13 juny 2024

Redacció

AUDIOS

L'Ajuntament de Barcelona no respon la petició d'informació sobre l'exhibició de Fórmula 1 al centre de la ciutat

exhibició fórmula 1 barcelona

El Síndic de Greuges de Barcelona lamenta la falta de resposta del govern de Jaume Collboni

12 juny 2024

Redacció