En directe

El Rosari

ACTIVITATS

La JMJ de Panamà arriba a Catalunya

Després de la gran experiènciaque van viure molts joves a la JMJ de Cracòvia, les delegacions de Joventut deCatalunya han decidit organitzar una jornada paral·lela…

14 gener 2019

Macià Grau

Comparteix

Després de la gran experiènciaque van viure molts joves a la JMJ de Cracòvia, les delegacions de Joventut deCatalunya han decidit organitzar una jornada paral·lela a la JMJ de Panamàperquè tots els no puguin anar-hi en formin part igualment des de la distància.

Amb aquest objectiu, el cap desetmana del 26 i 27 de gener, a Mataró, se celebrarà la JMJPanamà.CAT, unajornada on es faran jocs, tallers sobre la cultura llatina, una vetlla depregària, i el que és més important, connexions en directe amb Panamà.

Per a tots els interessats en participar-hi,la data límit d’inscripció és el dia 20 de gener, i només cal omplir unformulari que es pot trobar a l’enllaç de la pàgina web de la jornada. Enaquest mateix enllaç hi ha tota la informació relacionada amb la JMJPanamà.CAT,des dels horaris de les activitats, fins a com arribar-hi i el material que s’hade portar. El preu per participant és de 30 euros, i podran assistir-hi jovesde 14 a 30 anys.

La jornada començarà el dissabte26 de gener a les 12.30, amb un acte d’acollida a l’Escola Sant Josep deMataró, i finalitzarà el diumenge 27 a les 15.00 amb un dinar al passeig deCallao, que es farà després de l’eucaristia d’enviament a la basílica de SantaMaria.

Com ha explicat l’organització enun comunicat, aquesta serà una bona oportunitat per portar la JMJ de Panamà aCatalunya, i perquè ningú no es perdi cap detall de tot el que digui el Papa alsjoves d’arreu del món

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció