En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

La JMJ de Panamà arriba a Catalunya

Després de la gran experiènciaque van viure molts joves a la JMJ de Cracòvia, les delegacions de Joventut deCatalunya han decidit organitzar una jornada paral·lela…

14 gener 2019

Macià Grau

Comparteix

Després de la gran experiènciaque van viure molts joves a la JMJ de Cracòvia, les delegacions de Joventut deCatalunya han decidit organitzar una jornada paral·lela a la JMJ de Panamàperquè tots els no puguin anar-hi en formin part igualment des de la distància.

Amb aquest objectiu, el cap desetmana del 26 i 27 de gener, a Mataró, se celebrarà la JMJPanamà.CAT, unajornada on es faran jocs, tallers sobre la cultura llatina, una vetlla depregària, i el que és més important, connexions en directe amb Panamà.

Per a tots els interessats en participar-hi,la data límit d’inscripció és el dia 20 de gener, i només cal omplir unformulari que es pot trobar a l’enllaç de la pàgina web de la jornada. Enaquest mateix enllaç hi ha tota la informació relacionada amb la JMJPanamà.CAT,des dels horaris de les activitats, fins a com arribar-hi i el material que s’hade portar. El preu per participant és de 30 euros, i podran assistir-hi jovesde 14 a 30 anys.

La jornada començarà el dissabte26 de gener a les 12.30, amb un acte d’acollida a l’Escola Sant Josep deMataró, i finalitzarà el diumenge 27 a les 15.00 amb un dinar al passeig deCallao, que es farà després de l’eucaristia d’enviament a la basílica de SantaMaria.

Com ha explicat l’organització enun comunicat, aquesta serà una bona oportunitat per portar la JMJ de Panamà aCatalunya, i perquè ningú no es perdi cap detall de tot el que digui el Papa alsjoves d’arreu del món

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció