En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La justícia en el cas Palau

Avui des del Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: La justícia està actuant bé en el cas Palau? - Sí. Hi ha un espoli…

5 març 2017

Comparteix
Avui des del Mirador de l'Actualitat us fem aquesta pregunta: La justícia està actuant bé en el cas Palau?
- Sí. Hi ha un espoli quantiós i moltes trames creuades.
- No. Està sent molt lenta i els principals acusats segueixen fent vida normal.
- No ho sé, però la confessió de Millet hauria d’haver agilitzat més el procés.
A les 19:25 des del Mirador de l'Actualitat parlarem del judici del Cas Palau culmina 8 anys d’indignació en molts ciutadans davant uns fets que havien quedat molts anys amagats i que es van destapar inesperadament:
- Fèlix Millet i Jordi Montull, principals acusats per un expoli amb delictes que, en realitat, tenen poc de presumptes després de la mateixa confessió de Millet.
- Repercussions polítiques d’uns mesos de vista oral que poden comprometre Convergència per les possibles comissions.
Durant la tertúlia mantindrem col.loqui amb: Lluis Batlló, advocat penalista, i Joan Morell, militant del PDeCAT i exalcalde de Pineda de Mar.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció