En directe

Cocodril Club

SOLIDARITAT

La Magic Line Sant Joan de Déu tanca una nova edició de rècord

El diumenge 24 de febrer, els carrers de Barcelona es van omplir per més de 13.000 persones que van participar a la caminada final de…

25 febrer 2019

Macià Grau

Comparteix
El diumenge 24 de febrer, els carrers de Barcelona es van omplir per més de 13.000 persones que van participar a la caminada final de la sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu (MLSJD), la mobilització solidària destinada a recaptar fons per ajudar les persones que es troben en situació vulnerable.
La jornada, en què van participar-hi 941 equips, va començar a les 7h del matí des de Can Cuyàs, i va constar d'un recorregut de 40km que va acabar a la plaça de la Catedral de Barcelona. Un cop els participants van anar arribant a la meta, es van trobar amb una gran varietat d'activitats i concerts, que van servir per posar el punt final a una campanya que ha durat mesos i que aquest any ha permès recaptar més de 300.000 euros. Aquesta xifra, molt propera al rècord de l'edició anterior de 320.000, es destinarà íntegrament a projectes que desenvolupen els 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb trastorn mental i persones grans i infants malalts.
Des del 2014, la MLSJD ja ha recaptat més d'un milió i mig d'euros, i s'ha consolidat com una de les mobilitzacions solidàries més importants a Catalunya, que compta amb la participació de 200 organitzacions, entre les quals destaquen la Universitat de Barcelona i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. És per aquest motiu que la mateixa organització ha volgut agrair a través d'un comunicat la col·laboració ciutadana que, un any més, ha fet un pas endavant per combatre l'exclusió social.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció