En directe

La Caravana

ACTUALITAT

La majestuosa veu de la mezzosoprano Cecilia Bartoli a la Fórmula Estel

Aquest dijous la música clàssica serà la protagonista i és que commemorem que el proper dissabte 4 de juny farà 50 anys la mezzosoprano italiana…

1 juny 2016

David García

Comparteix
Aquest dijous la música clàssica serà la protagonista i és que commemorem que el proper dissabte 4 de juny farà 50 anys la mezzosoprano italiana Cecilia Bartoli. Nascuda a Roma, és una de les cantants d'òpera més populars fins i tot entre el públic no especialitzat. Destaca pel seu caràcter vivaç i animat sobre l'escenari, i per la facilitat que té per a fer ornamentacions vocals que sovint canta a una velocitat excepcional. S’ha especialitzat en òperes del barroc i del classicisme, en concret, autors com Vivaldi, Händel, Mozart i Rossini. 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció