En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

"La Marató de TV3 es una feina de tots"

"La Marató de TV3 és una feina de tots". Així ho ha afirmat Xavier Abad, director de la Marató de TV3 al programa A Primera…

14 desembre 2018

Redacció

Comparteix

"La Marató de TV3 és una feina de tots". Així ho ha afirmat Xavier Abad, director de la Marató de TV3 al programa A Primera Hora, en el qual ha volgut destacar la gran solidaritat que sempre exerceix la societat catalana en general. Aquest any la Marató i els diners que es recaptin aniran destinats a l' investigació contra el càncer, una malaltia que està molt present en el nostre dia a dia, i que cada any provoca la mort de moltes persones que pateixen aquesta patologia.

Dintre de la Marató d'aquest diumenge, s'explicarà en què consisteix la "biòpsia líquida", "la metàstasi" o les radiacions i tractaments com ara la "quimioteràpia", que segueixen les persones que tenen aquest problema de salut. Avui dia el càncer no es cura, i "el que s'intenta és cronificar-lo", tot i que no es una tasca fàcil.
En aquesta Marató, hi han col·laborat 40 persones durant tot l'any, i en treballaran un total de 150 durant la jornada de diumenge. El plató estarà decorat amb unes 1200 plantes aproximadament, i durant tot el dia es podran fer donacions econòmiques ja sigui per telèfon al 905.11.50.50 o bé si es truca des de l'estranger al  0034 933 25 81 82, per internet, o per transferència bancària al número de compte: ES94 2100 0555 34 0202122222 . De cara als propers anys, s'està plantejant fer una Marató de 48 hores com es fa en altres països d'arreu del món.
Escolteu aqui

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció