En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

La Missa de cada dia, els dissabtes des de la basílica de la Mercè

La Missa de cada dia introdueix aquest dissabte una novetat a Ràdio Estel. Serà aquest dia de la setmana des de la basílica de la…

20 gener 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix
La Missa de cada dia introdueix aquest dissabte una novetat a Ràdio Estel. Serà aquest dia de la setmana des de la basílica de la Mare de Déu de la Mercè de Barcelona, amb l'horari habitual, a les 19.15h. Així, el compromís diari que el nostre mitjà manté amb els oients diversifica el lloc de les celebracions. La catedral continuarà sent el lloc des del qual portem l'Eucaristia diària la resta dels dies de la setmana, de diumenge a divendres. La litúrgia que compartim des de la Mercè aporta un enriquiment en l'estil i la varietat, sempre dins els cànons i les normes establertes.
Des de la basílica de la Mercè, la Missa dels dissabtes a les 19.15 està presidida habitualment pel seu rector, el mercedari Fermín Delgado. La proclamació de la Paraula de Déu, la predicació, la música i altres moments de les celebracions volen traslladar, a través de Ràdio Estel, un clima especial de participació. La novetat forma part d'un procés de portes cada dia més obertes impulsat actualment per aquesta església emblemàtica, a la ciutat de Barcelona, a l'arxidiòcesi i a l'Església en general. Des de fa uns mesos, el santuari està recuperant el carisma mercedari per donar-hi cabuda a diferents realitats eclesials i socials que troben, davant dels peus de la Mare de Déu dels captius, un lloc per pregar i per compartir inquietuds i projectes. En definitiva, la basílica de la patrona de Barcelona es fa més propera, cada dissabte des del 23 de gener a les 19.15h, gràcies a Ràdio Estel.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció