En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

La Nit ha tornat a ser un èxit: gràcies, gràcies i més gràcies

Gràcies per respondre a la nostra crida: novament heu omplert La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que aquest divendres 2 de juny ha celebrat la…

3 juny 2017

Redacció

Comparteix

Gràcies per respondre a la nostra crida: novament heu omplert La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que aquest divendres 2 de juny ha celebrat la 6a edició.

Com cada any, l'arquebisbe de Barcelona ha presidit la vetllada. Però aquest any ha estat especial, perquè Joan Josep Omella aviat serà creat Cardenal. Ha estat, doncs, una ocasió per felicitar-lo i celebrar-ho plegats.
L'acte benèfic per ajudar als nostres mitjans ha estat presentat pels periodistes Joan Ortiz i Carme Munté, que han estat els encarregats de donar la benvinguda a la Basílica de Santa Maria del Mar, on el Cor Vivace han ofert un repertori variat amb moltes peces populars. 70 cantaires han ballat i cantat acompanyats de dos músics i sota la batuta del director Tomàs Rosado.
La Nit ha continuat a la Casa Llotja de Mar, un altre edifici que, com Santa Maria del Mar, exhibeix la bellesa arquitectònica gòtica catalana. Amics de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, amics de l'Església, companys i també autoritats religioses i polítiques han compartit un sopar que ha començat amb tres parlaments.

El director de la ràdio i el setmanari de l'Arquebisbat de Barcelona, Jaume Aymar, ha agraït al públic la seva presència i ha recordat que són "uns mitjans que volen ser sobretot de confiança i esperança". Aymar també s'ha marcat com a referent "l'estil comunicatiu del Papa Francesc". A continuació Jordi Breu, president del Memorial Bisbe Joan Carrera, ha anunciat que per La Nit del 2018 es concediran els primers premis periodístics Joan Carrera en premsa, ràdio, televisió i internet, en les categories de comunicació, fe, inclusió i joves. Joan Carrera, bisbe auxiliar de Barcelona del 1991 al 2008, va ser un gran defensor dels nostres mitjans i va col·laborar-hi contínuament.
Els parlaments han acabat amb unes paraules de l'arquebisbe Joan Josep Omella, que ha donat les gràcies als assistents per recolzar els mitjans de l'Església de Barcelona, "petits però importants", i ha posat un símil: "RàdioEstel és petita, pero va marcant camí. És com la goteta d'aigua que va caient a la roca i poc a poc va obrint forat". 
Després de l'entrega de premis del sorteig i per tancar l'acte, Omella ha donat les gràcies als treballadors de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, als laics, i a tots els qui treballen per una Església en sortida, una Església acollidora.
 
Esperem que hagueu gaudit d'aquest acte solidari i que continueu tenint a prop RàdioEstel i Catalunya Cristiana. Gràcies!!!

L'acte s'ha compartit a Twitter, Facebook i Instagram.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció