En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La nova Fórmula Estel, matins i migdies amb música, actualitat i cultura

El dilluns 8 de setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel Temporada en què l'emissora celebra els seus 20 anys a les ones. És peraixò que neix una…

5 setembre 2014

Comparteix

El dilluns 8 de setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel

Temporada en què l'emissora celebra els seus 20 anys a les ones.

És peraixò que neix una nova Ràdio Estel,amb noves propostes, més i millor música, amb els nostres característicsmissatges humans i cristians i amb un continu afany de servei a l'oient.

La Fórmula Estel als matins i als migdies,Sara Cruz de 8h. a 11h., i Mercè Raga de 11h. a 15h. (a partir del 15 de setembre), conduiran als oients per la millor música de Ràdio Estel on també hi haurà integratsdiversos espais de la nostra programació. Hi trobareu, entre d’altres,Naturalment, amb el Doctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Consum, i el món de les Herències, ambl’advocada Maria Elba Rojas. També tindremtemps pels esports, per la nutrició i per viatjar amb el Club + Amics, senseoblidar la cultura de casa nostra, les tradicions i l’entreteniment.

Tambéanalitzarem tota l’actualitat del dia, donant un altre punt de vista, ambexperts de diversos àmbits. I no hi faltaran tampoc espais més crítics, com elDescosit, amb el Gabriel Genescà, o elPitjor del pitjor, amb la Laura Aznar.

Segueix-nos per twitter a #formulaestel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció