En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

La nova Fórmula Estel, matins i migdies amb música, actualitat i cultura

El dilluns 8 de setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel Temporada en què l'emissora celebra els seus 20 anys a les ones. És peraixò que neix una…

5 setembre 2014

Comparteix

El dilluns 8 de setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel

Temporada en què l'emissora celebra els seus 20 anys a les ones.

És peraixò que neix una nova Ràdio Estel,amb noves propostes, més i millor música, amb els nostres característicsmissatges humans i cristians i amb un continu afany de servei a l'oient.

La Fórmula Estel als matins i als migdies,Sara Cruz de 8h. a 11h., i Mercè Raga de 11h. a 15h. (a partir del 15 de setembre), conduiran als oients per la millor música de Ràdio Estel on també hi haurà integratsdiversos espais de la nostra programació. Hi trobareu, entre d’altres,Naturalment, amb el Doctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Consum, i el món de les Herències, ambl’advocada Maria Elba Rojas. També tindremtemps pels esports, per la nutrició i per viatjar amb el Club + Amics, senseoblidar la cultura de casa nostra, les tradicions i l’entreteniment.

Tambéanalitzarem tota l’actualitat del dia, donant un altre punt de vista, ambexperts de diversos àmbits. I no hi faltaran tampoc espais més crítics, com elDescosit, amb el Gabriel Genescà, o elPitjor del pitjor, amb la Laura Aznar.

Segueix-nos per twitter a #formulaestel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció