En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

La Passió d’Esparreguera torna un any més

Una orquestra, un cor, 1.000 actors i col·laboradors i 4 hores d’obra són les espectaculars xifres de la Passió d’Esparreguera durant els mesos de març,…

9 abril 2019

Comparteix
Una orquestra, un cor, 1.000 actors i col·laboradors i 4 hores d’obra són les espectaculars xifres de la Passió d’Esparreguera durant els mesos de març, abril i maig. Avui n’hem parlat al programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel amb un dels actors que interpreta la figura de Jesús, Edmon Reynés. La Passió aconsegueix transmetre a l’espectador actual l’essència d’uns personatges amb 2.000 anys d’història. Edmon Reynés ha explicat que “durant cinc mesos intensos preparem la Passió amb tot l’esforç i per a molta gent durant aquests mesos, la seva vida gira al voltant d’aquest esdeveniment on participa tot el poble”.
Aquest any les representacions de la temporada tindran lloc durant nou dies: el 10, 17 i 23 de març, el 7, 13 19 i 28 d'abril i l'1 i el 5 de maig, una representació menys del que era habitual les darreres temporades. Edmon Reynés també diu que “interpretar la vida de Jesucrist és una qüestió important per a l’escena ja que el seu personatge marca el pes i ritme de l’obra”. Amb tot, Reynés assegura que “donar vida a Jesucrist damunt l’escenari comporta una gran responsabilitat i  alhora és molt gratificant”.  
Amb els ulls al judici del Procès i parlant del sensellarisme
Aquest dimarts al programa ‘A Primera Hora’ també hem parlat amb l’advocat penalista Ramón Riudor de Digestum Legal del judici al procés. A més, també ens ha visitat Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, per parlar de sensellarisme.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció