En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Passió d'Esparreguera, un espectacle de més de 400 anys, obert a tothom i en constant renovació i millora

La Passió d'Esparreguera, amb més de 400 anys d'història, ofereix als espectadors atractives propostes, amb sessions de matí i tarda, entre principis de març i…

24 març 2015

Redacció

Comparteix
La Passió d'Esparreguera, amb més de 400 anys d'història, ofereix als espectadors atractives propostes, amb sessions de matí i tarda, entre principis de març i els primers dies de maig. Els efectes especials, la narració poètica, però alhora propera, i l'espectacularitat d'algunes escenes constitueixen els principals incentius. Francesc Alert, responsable de Comunicació de la Passió d'Esparreguera, ha destacat aquest dimarts a la Fórmula Estel, de Ràdio Estel, que "la qualitat i la música en directe, que ajuda a mantenir l'emoció en l'espectacle, són els grans atractius". A més, ha explicat que "s'ha creat un grup de música jove que dóna un plus de motivació, tot plegat sumat als canvis de personatges i a la insistència en el treball actoral"
Entre les variacions, Alert ha destacat "l'enfortiment de les figures de Maria i de Maria Magdalena". L'espectacle, que comença amb Joan Baptista i acaba amb l'ascensió de Jesús al cel i la vinguda de l'Esperit Sant, és fruit del treball "de centenars de col·laboradors que generen tot un moviment important que configura el secret de l'èxit d'aquesta Passió", ha comentat. Francesc Alert ha subratllat, a més, la importància de "veure com a espectador que hi ha algú, des del seient, però sense que hi aparegui".
El responsable de Comunicació de la Passió d'Esparreguera ha assegurat que el text, de Ramon Torrella, "encaixa molt bé el ritme i la psicologia dels personatges en els ambients, formant una poesia que penetra en l'interior de les persones des d'una lírica que és pròpia d'un text molt bonic". Les properes representacions són el 29 de març (Diumenge de Rams), el 3 (Divendres Sant), 12, 19 i 25 d'abril i finalment l'1 i el 3 de maig. Es poden reservar localitats directament trucant al telèfon 93 777 15 87.
Finalment, Francesc Alert ha defensat "l'opció de matí i tarda que té Esparreguera, ja que és més còmoda i permet gaudir amb tranquil·litat dels missatges sobre la vida pública de Jesús i després la seva passió, mort i resurrecció".
Es pot escoltar aquí (minut 29'30") tota l'entrevista al director de Comunicació de la Passió d'Esparreguera.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció