En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Passió d'Esparreguera, un espectacle de més de 400 anys, obert a tothom i en constant renovació i millora

La Passió d'Esparreguera, amb més de 400 anys d'història, ofereix als espectadors atractives propostes, amb sessions de matí i tarda, entre principis de març i…

24 març 2015

Redacció

Comparteix
La Passió d'Esparreguera, amb més de 400 anys d'història, ofereix als espectadors atractives propostes, amb sessions de matí i tarda, entre principis de març i els primers dies de maig. Els efectes especials, la narració poètica, però alhora propera, i l'espectacularitat d'algunes escenes constitueixen els principals incentius. Francesc Alert, responsable de Comunicació de la Passió d'Esparreguera, ha destacat aquest dimarts a la Fórmula Estel, de Ràdio Estel, que "la qualitat i la música en directe, que ajuda a mantenir l'emoció en l'espectacle, són els grans atractius". A més, ha explicat que "s'ha creat un grup de música jove que dóna un plus de motivació, tot plegat sumat als canvis de personatges i a la insistència en el treball actoral"
Entre les variacions, Alert ha destacat "l'enfortiment de les figures de Maria i de Maria Magdalena". L'espectacle, que comença amb Joan Baptista i acaba amb l'ascensió de Jesús al cel i la vinguda de l'Esperit Sant, és fruit del treball "de centenars de col·laboradors que generen tot un moviment important que configura el secret de l'èxit d'aquesta Passió", ha comentat. Francesc Alert ha subratllat, a més, la importància de "veure com a espectador que hi ha algú, des del seient, però sense que hi aparegui".
El responsable de Comunicació de la Passió d'Esparreguera ha assegurat que el text, de Ramon Torrella, "encaixa molt bé el ritme i la psicologia dels personatges en els ambients, formant una poesia que penetra en l'interior de les persones des d'una lírica que és pròpia d'un text molt bonic". Les properes representacions són el 29 de març (Diumenge de Rams), el 3 (Divendres Sant), 12, 19 i 25 d'abril i finalment l'1 i el 3 de maig. Es poden reservar localitats directament trucant al telèfon 93 777 15 87.
Finalment, Francesc Alert ha defensat "l'opció de matí i tarda que té Esparreguera, ja que és més còmoda i permet gaudir amb tranquil·litat dels missatges sobre la vida pública de Jesús i després la seva passió, mort i resurrecció".
Es pot escoltar aquí (minut 29'30") tota l'entrevista al director de Comunicació de la Passió d'Esparreguera.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció