En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

La Pastoral amb Joves de Barcelona porta espiritualitat a casa

Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives…

3 abril 2020

Comparteix
Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives online adaptades a les necessitats dels joves. L’objectiu és ajudar a viure la Quaresma, fins al Tridu Pasqual, en aquest estat de confinament. “És un moment de molta creativitat a les xarxes; cal aprofitar-la i aprendre d’altres iniciatives”, ha destacat el director del Secretariat de Pastoral amb Joves a Barcelona, Bruno Bérchez, en declaracions a Ràdio Estel. A més, el també prevere ha dit que, “des de la delegació, s'estan preparant unes càpsules per ajudar els joves per Setmana Santa".
Aquesta iniciativa consisteix a proposar, des del Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves, cada dia un repte i una fitxa per treballar la fe des de casa. “Tu ofereixes eines i les agafa qui vol. Nosaltres el que hem de fer és posar-les a l'abast del qui les vulgui”, ha assegurat el delegat de Pastoral Juvenil de l’Arquebisbat de Barcelona.
Bérchez ha dit que “és un moment molt interessant amb els joves, perquè no tenen tants prejudicis i busquen un sentit a la vida”. Per qualsevol dubte, Bruno Bérchez o Carles Bosch responen a les propostes i preguntes des del correu electrònic djoventut@arqbcn.cat .
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció