En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Pastoral amb Joves de Barcelona porta espiritualitat a casa

Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives…

3 abril 2020

Comparteix
Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives online adaptades a les necessitats dels joves. L’objectiu és ajudar a viure la Quaresma, fins al Tridu Pasqual, en aquest estat de confinament. “És un moment de molta creativitat a les xarxes; cal aprofitar-la i aprendre d’altres iniciatives”, ha destacat el director del Secretariat de Pastoral amb Joves a Barcelona, Bruno Bérchez, en declaracions a Ràdio Estel. A més, el també prevere ha dit que, “des de la delegació, s'estan preparant unes càpsules per ajudar els joves per Setmana Santa".
Aquesta iniciativa consisteix a proposar, des del Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves, cada dia un repte i una fitxa per treballar la fe des de casa. “Tu ofereixes eines i les agafa qui vol. Nosaltres el que hem de fer és posar-les a l'abast del qui les vulgui”, ha assegurat el delegat de Pastoral Juvenil de l’Arquebisbat de Barcelona.
Bérchez ha dit que “és un moment molt interessant amb els joves, perquè no tenen tants prejudicis i busquen un sentit a la vida”. Per qualsevol dubte, Bruno Bérchez o Carles Bosch responen a les propostes i preguntes des del correu electrònic djoventut@arqbcn.cat .
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció