En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Pastoral amb Joves de Barcelona porta espiritualitat a casa

Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives…

3 abril 2020

Comparteix
Tenim la Setmana Santa a tocar. Per aquest motiu, el  Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha llançat una sèrie d’iniciatives online adaptades a les necessitats dels joves. L’objectiu és ajudar a viure la Quaresma, fins al Tridu Pasqual, en aquest estat de confinament. “És un moment de molta creativitat a les xarxes; cal aprofitar-la i aprendre d’altres iniciatives”, ha destacat el director del Secretariat de Pastoral amb Joves a Barcelona, Bruno Bérchez, en declaracions a Ràdio Estel. A més, el també prevere ha dit que, “des de la delegació, s'estan preparant unes càpsules per ajudar els joves per Setmana Santa".
Aquesta iniciativa consisteix a proposar, des del Secretariat Diocesà de Pastoral amb Joves, cada dia un repte i una fitxa per treballar la fe des de casa. “Tu ofereixes eines i les agafa qui vol. Nosaltres el que hem de fer és posar-les a l'abast del qui les vulgui”, ha assegurat el delegat de Pastoral Juvenil de l’Arquebisbat de Barcelona.
Bérchez ha dit que “és un moment molt interessant amb els joves, perquè no tenen tants prejudicis i busquen un sentit a la vida”. Per qualsevol dubte, Bruno Bérchez o Carles Bosch responen a les propostes i preguntes des del correu electrònic djoventut@arqbcn.cat .
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció