En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"La pel·lícula reflecteix allò que els pelegrins reben a Garabandal"

Aquest febrer s’ha estrenat el film Garabandal, solo Dios lo sabe, primera pel·lícula que arriba als cinemes tenint com a argument les suposades aparicions de…

9 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest febrer s’ha estrenat el film Garabandal, solo Dios lo sabe, primera pel·lícula que arriba als cinemes tenint com a argument les suposades aparicions de la Verge a Sant Sebastià de Garabandal (Cantàbria, Espanya). A la Fórmula Estel hem parlat amb un dels seus actors, Rafael Samino, que interpreta Don Valentín, el rector de Garabandal.
"Jo sincerament mai he dubtat que la nostra Mare es va aparèixer a aquestes 4 nenes" - ha afirmat Samino -. "La pel·lícula està sent, per pura misericòrdia de Déu, un reflex del què els pelegrins reben a Garabandal". L'actor ha narrat que durant el rodatge van veure "contínuament la mà de la Providència".
Canonització d’Oscar Romero 
El conciliari de la Comunitat de Sant Egidi és el postulador de la canonització del bisbe de El Salvador, Óscar Romero, assassinat per la seva defensa dels drets humans enfront de la tirania dels governs militars. Jaume Castro, responsable de Sant Egidi a Catalunya, ha fet El Comentari de l'Actualitat a l'hora informativa de la Fórmula Estel: "És una gran notícia", ha començat dient Castro. "Va ser el mateix Papa qui va obrir la causa de beatificació i dos anys després va ser beatificat. Va ser assassinat per odi a la fe". I ha afegit: "Sabia que la seva vida estava amenaçada però no fa fugir ni va canviar les seves profundes conviccions". 
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024