En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Plataforma Cel Net reclama més control i regulació pública després de l’explosió a la petroquímica de Tarragona

La Plataforma Cel Net ha denunciat l'explosió de la setmana passada a la petroquímica IQOXE com l'enèsim accident al Camp de Tarragona provocat per l'activitat…

20 gener 2020

Comparteix
La Plataforma Cel Net ha denunciat l'explosió de la setmana passada a la petroquímica IQOXE com l'enèsim accident al Camp de Tarragona provocat per l'activitat de les empreses del complex petroquímic. Reivindica la manca de control i regulació per part de govern de la Generalitat de Catalunya. José Maria Torres, portaveu de CEL NET, ha explicat aquest dilluns a Ràdio Estel que “l’explosió de la setmana passada va ser una negligència”. També ha dit que “és tracta d’empreses molt perilloses al costat de la població”. El complex petroquímic de Tarragona és el més gran de sud d'Europa i és a 2,5 quilòmetres de la població. L'entitat subratlla que, més enllà d'accidents com aquest, la indústria té un risc i impacte permanent i diari sobre la salut del territori i la població, situació que provoca morts prematures i malalties de manera continuada. 
D’altra banda, l’endemà de la XII Gala dels Premis Gaudí del Cinema Català, en el programa A Primera Hora, també hem analitzat amb l’estudiant de l’ESCAC David Murga, director de la productora AXE Films, els guardonats de la cerimònia, que es va celebrar ahir al Fórum de Barcelona. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció