En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

"La política catalana és com una ruleta russa"

Molt pendents del ple d'investidura de Jordi Turull, convocat per aquest dijous a les 5 de la tarda. En les notícies, el repàs pels diaris…

22 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Molt pendents del ple d'investidura de Jordi Turull, convocat per aquest dijous a les 5 de la tarda. En les notícies, el repàs pels diaris digitals de Catalunya i Andorra, i El Comentari de l'Actualitat, hem informat i valorat aquesta decisió del president del Parlament, a l'hora informativa de la Fórmula Estel
El professor de Dret Constitucional de la UAB, Joan Lluis Pérez-Francesc, considera que és "una situació complexa i convulsa", i afegeix. "Desitjar que es pugui tendir cap a una certa normalitat institucional. La política catalana, com diu un amic meu, és com una ruleta russa, no saps molt bé com acabarà tot plegat".
Filtració de dades de Facebook
La popular xarxa social ha patit un robatori de dades d'usuaris, que han acabat en mans d'una empresa de consultoria política. El professor dels estudis de drets i ciencia política, Miquel Peguera, ha advertit: "No tenim mai assegurat que faran amb les nostres dades. Molt sovint, quan acceptem termes, acceptem coses que no ens imaginem".
El Catalunya Cristiana d'aquesta setmana té la Creació en portada. Carme Munté, cap de Redacció, ha avançat els continguts més destacats.
Pots escoltar la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció