En directe

Fórmula Estel

BISBATS

La Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliograficomariana de Lleida nomena Natàlia Méndez com a mantenidora del Certamen Marià 2018

Talcom ha anunciat la Pontifícia i Reial Acadèmia de Lleida, la 151a edició delCertamen Marià es farà en honor a la Mare de Déu de…

14 agost 2018

Redacció

Comparteix

Talcom ha anunciat la Pontifícia i Reial Acadèmia de Lleida, la 151a edició delCertamen Marià es farà en honor a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de l’Ordrede la Mercè, amb motiu del 800 aniversari de la seva fundació.

Lamantenidora d’aquest any, com ha fet saber el departament de comunicació del bisbatde Lleida, serà Natàlia Méndez, llicenciada en psicopedagogia per laUniversitat Ramon Llull i secretària general del Moviment Internacional d’EstudiantsCatòlics, amb seu a París durant 4 anys.

Dinsla seva trajectòria, destaca el servei que ha fet a la ciutat de Lleida durant14 anys com a directora d’Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa per ajudarles persones sense casa. Gràcies a la seva tasca i la dels seus companys, recentmentha estat guardonada amb la medalla a la solidaritat de la Ciutat de Lleida. Actualmentcoordina el Servei d’Atenció Espiritual i Religiós de St. Joan de Déu Terres deLleida, i forma part d’un grup de revisió de vida del Moviment de ProfessionalsCatòlics.

ElCertamen Marià d’aquest any se celebrarà el 7 d’octubre a les sis de la tardaal paranimf de la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana, a Lleida. Les bases per participar-hi,tant en el vessant literari com audiovisual, es poden consultar a la pàgina webdel bisbat de Lleida: goo.gl/wVsjt3.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció