En directe

Tot sardana

RÀDIO ESTEL

“La por seria el pitjor, perquè hauria guanyat la repressió"

Txell Bonet, periodista, locutora de ràdio i parella de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha atès Ràdio Estel un any després de l'ingrés dels Jordis…

16 octubre 2018

Redacció

Comparteix
Txell Bonet, periodista, locutora de ràdio i parella de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha atès Ràdio Estel un any després de l'ingrés dels Jordis a la presó. Bonet ha parlat sobre l’estat del seu marit a la presó: “Està molt tancat, 365 dies, i per molt que hagi fet una opció ferma d’una persona que és lliure per dins, hem de seguir reivindicant que porta un any tancat”. Sobre Jordi Cuixart, ha fet seva la situació de la seva parella: “Estic molt orgullosa del meu home, molt serena, tranquil·la. La seva lluita és noble i em solidaritzo amb tot el que fa”.
D’altra banda, la periodista ha parlat sobre el judici al que serà sotmés el seu marit: “Aixo serà un judici, més aviat, a la justícia espanyola. Aquesta justícia ha vulnerat drets fonamentals. Per fer una denúncia amb mitjans de comunicació i observadors internacionals. Serà jutjat per mentalitats més obertes, sensates i justes”. Bonet també ha defensat Jordi Cuixart i la resta de presos: “El meu company ha perdut les pors, perquè sap que aquesta és una causa legítima. Siguin 5, siguin 10, siguin 15 de presó, no són justos. La seva presó és un dany col·lateral a una violació de drets fonamentals”, i ha afegit que: “El pitjor que podem fer és tenir por, perquè aleshores haurà guanyat la repressió.”
Finalment, Txell Bonet ha fet referència a les declaracions de Pablo Casado: “Aquest senyor hauria de vigilar una mica amb les seves declaracions. Ho dic més que res perquè aquestes declaracions de privilegis s’ha fet amb conquesta… Si totes les declaracions d’aquest senyor les posem juntes, a aquest senyor li està passant alguna cosa de salut?”.

Pots tornar a escoltar l'Entrevista a Txell Bonet

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció