En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“La por seria el pitjor, perquè hauria guanyat la repressió"

Txell Bonet, periodista, locutora de ràdio i parella de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha atès Ràdio Estel un any després de l'ingrés dels Jordis…

16 octubre 2018

Redacció

Comparteix
Txell Bonet, periodista, locutora de ràdio i parella de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha atès Ràdio Estel un any després de l'ingrés dels Jordis a la presó. Bonet ha parlat sobre l’estat del seu marit a la presó: “Està molt tancat, 365 dies, i per molt que hagi fet una opció ferma d’una persona que és lliure per dins, hem de seguir reivindicant que porta un any tancat”. Sobre Jordi Cuixart, ha fet seva la situació de la seva parella: “Estic molt orgullosa del meu home, molt serena, tranquil·la. La seva lluita és noble i em solidaritzo amb tot el que fa”.
D’altra banda, la periodista ha parlat sobre el judici al que serà sotmés el seu marit: “Aixo serà un judici, més aviat, a la justícia espanyola. Aquesta justícia ha vulnerat drets fonamentals. Per fer una denúncia amb mitjans de comunicació i observadors internacionals. Serà jutjat per mentalitats més obertes, sensates i justes”. Bonet també ha defensat Jordi Cuixart i la resta de presos: “El meu company ha perdut les pors, perquè sap que aquesta és una causa legítima. Siguin 5, siguin 10, siguin 15 de presó, no són justos. La seva presó és un dany col·lateral a una violació de drets fonamentals”, i ha afegit que: “El pitjor que podem fer és tenir por, perquè aleshores haurà guanyat la repressió.”
Finalment, Txell Bonet ha fet referència a les declaracions de Pablo Casado: “Aquest senyor hauria de vigilar una mica amb les seves declaracions. Ho dic més que res perquè aquestes declaracions de privilegis s’ha fet amb conquesta… Si totes les declaracions d’aquest senyor les posem juntes, a aquest senyor li està passant alguna cosa de salut?”.

Pots tornar a escoltar l'Entrevista a Txell Bonet

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció