En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

"La presó preventiva, només quan no hi hagi alternatives menys restrictives"

Amb bona música, la informació que més t’interessa i les notícies, amb repàs per tota Catalunya i Andorra, t’ajudem a començar el dia a la…

9 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Amb bona música, la informació que més t’interessa i les notícies, amb repàs per tota Catalunya i Andorra, t’ajudem a començar el dia a la Fórmula Estel de 8 a 9 del matí.
Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha compartit a El Pensament del Dia l’editorial del nou número del setmanari, Mercaders de la mort: “Cada mes Francesc protagonitza un vídeo breu per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa. El del mes de juny passat era especialment colpidor, perquè presentava dos suposats dignataris, que després de signar un acord de pau, s’estrenyien les mans fins que començava a brollar-ne sang. En el seu missatge, el Papa afirma: ‘És una absurda contradicció parlar de pau, negociar la pau i alhora promoure o permetre el comerç d’armes. Qui parla de pau i afavoreix la guerra és un hipòcrita’”.
Una organització que està molt activa en la defensa de la pau i els drets humans és Amnistia Internacional. El portaveu a Catalunya, Daniel Vilaró, ha centrat El Comentari de l’Actualitat en la vaga general i en la possibilitat de presó provisional pels membres de la Mesa del Parlament: “Volem recordar que la llibertat d'expressió i de reunió pacífica son drets que s'han de protegir, i que qualsevol restricció ha de ser mesurada i proporcionada", i sobre la compareixença al Tribunal Suprem, ha afirmat: "La presó preventiva només s'ha d'utilitzar quan no hi hagi altres mesures alternatives menys restrictives".
Aquest dijous també hem parlat de les conseqüències de l’1 octubre amb la revista Valors, que aquest mes les analitza en profunditat amb un especial monogràfic. El co-director de la revista, Joan Salicrú, ens ha avançat els continguts.
I la nostra publicació Catalunya Cristiana porta en portada El negoci de la guerra. La cap de Redacció, Carme Munté, ha resumit a la Fórmula Estel el tema central d'aquest número i el llibre de Karoline Mayer, El secreto siempre es el amor.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dijous, 9 de novembre del 2017

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció