En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

La religiosa Juliana Bonoha rep l'alta després de 21 dies d'aïllament

La religiosa Juliana Bonoha ha rebut l’alta mèdica aquest dijous a l’hospital de Carlos III de Madrid. Juliana Bonoha ha estat 21 dies ingressada i…

29 agost 2014

Redacció

Comparteix

La religiosa Juliana Bonoha ha rebut l’alta mèdica aquest dijous a l’hospital de Carlos III de Madrid. Juliana Bonoha ha estat 21 dies ingressada i aïllada perquè havia estat en contacte amb el virus de l’ebola, però s’ha confirmat que no patia la malaltia.

Bonoha ha demanat que es respecti la seva decisió de no atendre als mitjans de comunicació, ja que «necessita descansar», segons han informat les seves germanes de la Congregació de les Missioneres de la Immaculada Concepció.

La comunitat ha agraït al Govern d’Espanya i totes les institucions públiques que s’han implicat en la repatriació de la monja, així com l’atenció mèdica que ha rebut per part de l’hospital Carlos III. També agraeix la societat en general i els mitjans de comunicació per les mostres de suport que ha rebut.

Juliana Bonoha va arribar a Madrid el passat 7 d’agost repatriada des de Libèria, juntament amb el mossèn Miguel Pajares, qui va morir d’ebola el 12 d’agost. La germana ha estat en quarantena 21 dies, durant els quals ha estat sotmesa a diversos test per determinar si tenia el virus, els quals ha donat en tots negatiu.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció