En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

La Sagrada Família es va vestir de blau per l'autisme

Edificis com la Sagrada Família, el MACBA, el RCD Espanyol i el Gran Teatre del Liceu es van vestir de blau per l’autisme. En l’hora…

3 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Edificis com la Sagrada Família, el MACBA, el RCD Espanyol i el Gran Teatre del Liceu es van vestir de blau per l’autisme. En l’hora informativa de la Fórmula Estel d’aquest dimarts hem entrevistat la professora de psicologia de la UOC, Rosa Maria Miró: “Tot i que és un trastorn que està molt present al carrer, realment segueix sent un col·lectiu molt desconegut i és important no caure en els tòpics i els típics”. Per això, Miró ha explicat com són les persones amb autisme: “Tenen una sensibilitat diferent, perceben l’entorn d’una manera diferent. Necessiten tenir un entorn que els pugui protegir” i també “tenen dificultat en el vincle i en les relacions socials”.
“El procediment establert en l’euroordre no comporta cap judici”
L’advocat penalista, Lluís Batlló, ha comentat la decisió de la fiscalia alemanya d’extradir o no Carles Puigdemont, i ha recordat que “l’euroordre no comporta cap judici”.
Remeis de Frare
Si us agraden els remeis naturals, cada dimarts a les 8:45 Fra Valentí Serra entra a la Fórmula Estel per parlar d’aquesta cultura. En la sessió d’avui, ha tractat la tàpara, una planta molt pròpia de la Mediterrània.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció