En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Sagrada Família felicita el Nadal amb una versió audiovisual única del 'Santa Nit'

Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert…

22 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert de persones que canten la nadala Santa Nit amb diversos idiomes i per diferents espais del temple: la nau, les cantories, el pont de les torres, les façanes i altres punts. Nens, adults, gent gran, barcelonins i gent d’arreu, tots són els protagonistes d’aquest vídeo. Les corals Vent del Nord, La Fuga, Sinera i Virolet, dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), són les encarregades de donar veu a la Nadala.
Aquesta felicitació forma part de tota una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L'animació està en marxa des de dijous passat, 20 de desembre, al vespre. La Sagrada Família, a través de la façana, i de la seva simbologia, vol transmetre un missatge de fe, d'esperança i de caritat. La felicitació d'enguany a la ciutat de Barcelona es basa en l'alternació de llum sobre tota la façana del naixement. Gràcies a la claror, es destaquen algunes escenes concretes del naixement esculpit a la pedra, tot seguint la lectura del poema de Sagarra.
Josep Maria de Sagarra va escriure al 1930 El poema de Nadal, obra triada per la Sagrada Família per ser coneguda i arrelada a la nostra cultura. Un dels seus ingredients, a part del domini absolut del llenguatge, és la humanitat en totes les seves dimensions.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció