En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Sagrada Família felicita el Nadal amb una versió audiovisual única del 'Santa Nit'

Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert…

22 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert de persones que canten la nadala Santa Nit amb diversos idiomes i per diferents espais del temple: la nau, les cantories, el pont de les torres, les façanes i altres punts. Nens, adults, gent gran, barcelonins i gent d’arreu, tots són els protagonistes d’aquest vídeo. Les corals Vent del Nord, La Fuga, Sinera i Virolet, dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), són les encarregades de donar veu a la Nadala.
Aquesta felicitació forma part de tota una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L'animació està en marxa des de dijous passat, 20 de desembre, al vespre. La Sagrada Família, a través de la façana, i de la seva simbologia, vol transmetre un missatge de fe, d'esperança i de caritat. La felicitació d'enguany a la ciutat de Barcelona es basa en l'alternació de llum sobre tota la façana del naixement. Gràcies a la claror, es destaquen algunes escenes concretes del naixement esculpit a la pedra, tot seguint la lectura del poema de Sagarra.
Josep Maria de Sagarra va escriure al 1930 El poema de Nadal, obra triada per la Sagrada Família per ser coneguda i arrelada a la nostra cultura. Un dels seus ingredients, a part del domini absolut del llenguatge, és la humanitat en totes les seves dimensions.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció