En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Sagrada Família felicita el Nadal amb una versió audiovisual única del 'Santa Nit'

Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert…

22 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Com ja és tradició, la Basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal als ciutadans amb un nadala audiovisual. Aquest any, el temple s’ha omplert de persones que canten la nadala Santa Nit amb diversos idiomes i per diferents espais del temple: la nau, les cantories, el pont de les torres, les façanes i altres punts. Nens, adults, gent gran, barcelonins i gent d’arreu, tots són els protagonistes d’aquest vídeo. Les corals Vent del Nord, La Fuga, Sinera i Virolet, dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), són les encarregades de donar veu a la Nadala.
Aquesta felicitació forma part de tota una il·luminació creativa de la façana del naixement juntament amb fragments de El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L'animació està en marxa des de dijous passat, 20 de desembre, al vespre. La Sagrada Família, a través de la façana, i de la seva simbologia, vol transmetre un missatge de fe, d'esperança i de caritat. La felicitació d'enguany a la ciutat de Barcelona es basa en l'alternació de llum sobre tota la façana del naixement. Gràcies a la claror, es destaquen algunes escenes concretes del naixement esculpit a la pedra, tot seguint la lectura del poema de Sagarra.
Josep Maria de Sagarra va escriure al 1930 El poema de Nadal, obra triada per la Sagrada Família per ser coneguda i arrelada a la nostra cultura. Un dels seus ingredients, a part del domini absolut del llenguatge, és la humanitat en totes les seves dimensions.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció