En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

La Sagrada Família obre les portes per compartir l’esperit de Nadal

Pertal de compartir l’esperit de Nadal amb la ciutadania, durant els dissabtes idiumenges del 6 de desembre al 5 de gener la basílica de la…

10 desembre 2018

Redacció

Comparteix

Pertal de compartir l’esperit de Nadal amb la ciutadania, durant els dissabtes idiumenges del 6 de desembre al 5 de gener la basílica de la Sagrada Famíliaobrirà les seves portes per oferir tallers i activitats per a tots els públics.

D’entretotes les activitats, que es poden consultar a la pàgina web de la SagradaFamília (sagradafamilia.org) en destaca el Taller de Nadal, una visita guiadaque mostrarà els detalls de la façana del Naixement de la basílica als nens inenes de 6 a 12 anys i als seus acompanyants. Després de la visita, els infantspodran participar en un taller de manualitats, on aprendran a elaborar unpessebre de pelfa.

D’altrabanda, com cada any tots els que ho vulguin també podran gaudir del jatradicional concert de Nadal, que aquest any es farà el 15 de desembre i aniràa càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, elCor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Cor de Cambra de laDiputació de Girona i l’Escolania de Blauets de Mallorca del santuari de Lluc.

Il·luminació de la façanadel Naixement

Seguintamb la tradició dels darrers anys, els dies 21, 22 i 23 de desembre s’il·luminaràla façana del Naixement i es farà un repàs dels diferents grups escultòrics a travésd’una locució musicada. Aquesta proposta, feta per explicar als ciutadans lesescenes de l’arribada del fill de Déu i la seva simbologia, començarà a les 19.30hi durarà fins a les 21h.  

Més actualitat

Xavier Trias: "Si guanyo a Colau, una de les primeres coses que faré serà tornar a anar a dinar amb ella"

Xavier Trias, als estudis de Ràdio Estel

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona exigeix al Partit Popular que si volen parlar amb ell, primer li han de demanar perdó

26 maig 2023

Redacció

Robert Güerri: "No som davant una situació catastròfica com diu l'OMS, és només un missatge per no abaixar la guàrdia amb el coronavirus"

El doctor Robert Güerri, cap de secció de malalties infeccioses de l'Hospital del Mar

El cap de secció de malalties infeccioses de l'Hospital del Mar assegura que ara es veuen més casos de Covid-19 perquè la grip ha marxat i el coronavirus "no té aquest perfil tan estacional"

25 maig 2023

Redacció

Ernest Maragall: "Si soc alcalde de Barcelona, el consistori assumirà el lideratge que li pertoca" 

Ernest Maragall, als estudis de Ràdio Estel

El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona ha remarcat que "hi hauria un paper actiu i no d’inhibició ni de renúncia com ara"

24 maig 2023

Redacció