En directe

Trotamundos

POLÍTICA

"La sentència als liders independentistes serà forta"

"La sentència serà dura i ja se sap.Després de les eleccions municipals i europees es publicarà, i els partits sobiranistes a hores d'ara lluiten per…

30 gener 2019

Redacció

Comparteix

"La sentència serà dura i ja se sap.Després de les eleccions municipals i europees es publicarà, i els partits sobiranistes a hores d'ara lluiten per tenir l'hegemonia de l'independentisme".Xavier Torrents, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona ho ha dit al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, on també ha pronosticat que "el PDeCAT i la Crida és molt probable que s'uneixin de cara a les properes eleccions".

Torrents ha afirmat que "la relació entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras no és bona i que cada part defensa la seva situació personal, política i familiar"
Una ullada a la vaga general i a l'actualitat judicial
Al programa també s'ha parlat amb le responsable de comunicació intersindical de la Confederació Sindical Catalana, Jesús Palomar, sobre la vaga general convocada per als propers dies 5, 6 i 7 de Febrer. Ara els dimecres a l'espai d'Eulogi Broto, professor de Dret de l'Institut General de Ciències Religioses de Barcelona, Vist per a sentencia  ha repassat els punts més importants de cara al judici del procés independentista.
Vols tornar a escoltar el programa? fes-ho AQUÍ

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció