En directe

Estel Migdia

POLÍTICA

"La sentència als liders independentistes serà forta"

"La sentència serà dura i ja se sap.Després de les eleccions municipals i europees es publicarà, i els partits sobiranistes a hores d'ara lluiten per…

30 gener 2019

Redacció

Comparteix

"La sentència serà dura i ja se sap.Després de les eleccions municipals i europees es publicarà, i els partits sobiranistes a hores d'ara lluiten per tenir l'hegemonia de l'independentisme".Xavier Torrents, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona ho ha dit al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, on també ha pronosticat que "el PDeCAT i la Crida és molt probable que s'uneixin de cara a les properes eleccions".

Torrents ha afirmat que "la relació entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras no és bona i que cada part defensa la seva situació personal, política i familiar"
Una ullada a la vaga general i a l'actualitat judicial
Al programa també s'ha parlat amb le responsable de comunicació intersindical de la Confederació Sindical Catalana, Jesús Palomar, sobre la vaga general convocada per als propers dies 5, 6 i 7 de Febrer. Ara els dimecres a l'espai d'Eulogi Broto, professor de Dret de l'Institut General de Ciències Religioses de Barcelona, Vist per a sentencia  ha repassat els punts més importants de cara al judici del procés independentista.
Vols tornar a escoltar el programa? fes-ho AQUÍ

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció