En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"La sentència obliga als partits a donar una resposta"

Demà és La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana. Quines ganes! Aquest dijous a l'hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem…

31 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Demà és La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana. Quines ganes!
Aquest dijous a l'hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem parlat de la moció de censura del PSOE, amb Roberto Labandera, exdiputat del Parlament i militant del PSC: “Estem en una situació positivament excepcional perquè es produirà un canvi polític a Espanya. Una legislatura marcada per l’excepcionalitat del PP, que davant dels tribunals ha hagut de respondre per la situació de corrupció, ara ha rebut una sentència condemnatòria, obliga a les forces polítiques a donar una resposta”. 
D’altra banda Save the Children reconeix que l'augment de denúncies de violència masclista és palpable i que cal aplicar de manera urgent polítiques de prevenció. Segons dades oficials, a l'últim any les denúncies per violència de gènere entre menors de 18 anys han augmentat gairebé el 15%. A que creuen que és degut aquest increment de violència masclista, d’abusos i d’assetjament a les nostres escoles? Emilie Rivas, responsable de polítiques d’infància de Save the Children a Catalunya, ha explicat: “Els adolescents estan en contra de la violència de gènere en les seves formes més greus, però d’altres més subtils, com violència de control, sí que està instal·lada en moltes parelles”.
També hem presentat l’últim número de Catalunya Cristiana i del rebombori mediàtic que han generat els premis Crexell de l’Ateneu Barcelonès.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023